resan , <3

sov inte mycket mellan natten då vi skulle åka , kan nog räkna ut att det va exakt två timmar , samlades på sturup klockan 04:00 eller alla utom rafad och sanna som själv hade bestämnt tid och kom inte förrens halv fem. men som tur va hann vi allafall med att checka in och säga hej då till alla föräldrar.

flyget gick 05:55 och alla var vi nog lika spända, men alla fick sig iallafll en lite sömnstund på planet, väl framme i grekland fattde vi ingetnting, var våra väskor kom och vilken buss vi skulle ta. men efter många om och men kom vi tillräta och vi hittade våra väskor och våt buss. Hotellet var väl ingen höjare men vi bodde iallfall grannar med bargatan så det inte skulle bli så lånt hem på kvällarnra/morgrnara för vissa.

efter att ha packat upp och kommit till rätta drog vi ner till stranden direkt och la och oss stekte. Första kvällen så vi hittade en fin retaurang och helt plötsligt när vi sitter där kommer servitören fram och ger alla öl , vi fattar ingenting och han börjar prata om att vi är kända personer och går fram till melle med en lapp där det står "på en ensam strand " melle fattar direkt  för det är våran laglåt, men hennes reaktion är att hon vände sig om och frågar om han kan svenska , han säger bara look behind you och vem tror ni vi får se om inte 4 andra tjejer från laget som åkt ner flr att spendera denna veckan med oss här. Alla satt och skrek sedan kom tårarna så glada alla vi blev.

resten av veckan har varit helt underbar , stranden med tjejerna, alla fantastiska utekvällar eller utemorgnar som det alltif slutade för mig och ibland för nathalie , det har varit en helt underbar vecka som jag aldrig kommer glömma. alla nya människor som man träffad där nere och hoppas vi håller kontakten.

Pussar




Kommentarer
Postat av: Anonym

ja, jag säger bara vilka minnen vi har. nästan bud på att ta flyget nu nu nu.. eller vad säger du ? Den vecka var en sådan vecka där allt bara var perfekt. jag vill inte vara här hemma. :(

2008-07-15 @ 12:38:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0