hmm ..

torsdag ,
 träningen var väl hyfsad rolig, men pallar inte gå upp så tidigt bara.
men inte så många träningar kvar nu.
jobbet fungerar bra nu.
blev ingen träning idag
lite synd faktiskt.
men då gäller det att ta
egna tag, och de är precis
de jag ska göra snart.


fått ny tränare nu
och allvaret börjar den 4 dec
nu gäller det att verkligen vilja
för nu är det om från början igen.
int för att det hjälper mig skulle jag tro.


PUSS haaaaaaj ,

image50

keep bleeding love

den låten är underbar. 

Men men , under helgen har jag hunnit med en del.
fredagen pallade jag verkligen inte göra något  så jag chillade hemma men mammsi.
lördagen var de bara att stigga upp kl 8 för att bege sig till helsingbog , men de gjorde jag gärna
för jag älskar verkligen att jobba där.
och som alla vet är både jag och bea lite snuriga och inte helt normala men tänk dig då oss tillsammans,
och självklart missa vi tåget hem. men vi hade tur för de gick ett tåg 20 min senare fast de stanna överallt och tog cp lång tid. men min ipod räddade tågresan och vi hade as kalas roligt.
efter en dags jobb gick jag hem till rickie där det var fest, sen kom även mina tösor sanna och raffsi.
kvällen gick på och jag blev tröttare och tröttare men kl 3 begav jag mig hem.


ett annat plus denna vecka är att min älskling har fyllt år , GRATTIS BEATRICE



image49


tisdag

hejsan ,  ledig från apun idag bara för att det var utvecklingssamtal på skolan och enligt lärarna är jag en duktig elev.  efter skolan gick jag och mamma och handla lite i stan. Blev mest saket till beatrice eftersom hon fyller år imorogn.
lägntar redan till helgen, älskar våra planer töser.
annars är det bara träning ikväll. ÄLSKA


image48

jubb, cup, +

var tvungen att gå upp tidigt idag eftersom jobb i helsingborg väntade. hade bestämt med bea att vi skulle mötas på centralen vid 08:55 men bea anlände inte förrens 09:06 och tåget gick 09:08 men som tur hann vi med det. och som alltid ska man träffa på en massa skumma typer på tåget. Det blev inget sovande på tåget som var planerat utan mest snack och en utflippad my.
Jag var riktigt laddad för en stressad dag på jobb , men fick raka motsatsen. det var nästan inget folk vilket ledde till att det inte fanns så mycket att göra. men men dagen rullade på och tillslut närmade den sig stängning. Det blev lite stressigt men vi hann med tåget hem efter att ha sprungit genom hela helsingborg.
jag hann vara hemma i 15 minuter sedan blev jag hämtad av familjen andersson för att åka till billesholm där det väntade cup. vi vann hela cupen och måste säga att vi spelade ruskigt bra i vissa matcher. Bra gjort tjejer. efter finalen var de snabba ryck för vi hade brått hem. men vi var ändå hemma runt halv ett tiden.Skulle igentligen dratt ut med töser med vi alla var nog lite för tröttta så jag gick hem till rickie istället. där var det fullt av folk både unga och gammla.
Jag var ganska trött efter denna dagen så jag somnade hos rickie. men tillslut fick jag bege mig hemmåt vid halv fyra tiden. kunde inte sova tack vara min jävla förkylning som bara dök upp igår från ingen stans.


puss haaaaaaaaaj
 
  

image46


fredag

hejsan , dagen började med träning som alla andra fredagar. men ett undantag denna dag var att lena faktiskt var på ett bra humör. Kan kanske bero på att hon ska få barn snart. Undra hur det kommer att gå för hon verkligen älskar att plåga oss. Men träningen var rolig och det var nog första gången som alla fick lite beröm. Efter träningen var det snabba ryck i duschen för att komma till ip och äta frukost.
sedan bar det av till jobb. Kom 25 lådor varor idag. Så hade väl en del att göra under förmiddagen. Sedan fick jag ta hand om smyckena. Sen kom vimsiga radad och hälsade på. trevligt , trelvigt. Sedan kom även alex för att hämta rafad.
Senare på kvällen gick jag hem till sanna för att kolla på idol med raffsi. Vi hade en del planer vad vi skulle hitta på efter idol med det blev att vi gick hem till alex där ganget väntade. en kväll med massa frukt och filmmys.


ledig ,

hallooo ,  träning imorse då , var så nära på att skita i den men men till slut drog jag mig upp ur sängen. gick hem till issa för bli upphämtad av malin, men självklart var hon försenad så där stog vi och frös ihjäl i 20 minuter. Träningen var ganska rolig förutom att lena har damp. efter träningen väntade frulle på ip.
Idag var jag ledig från praktiken , riktigt härligt så jag promenerade bort till cyber eoch träffade bea och natha.
sedan stack jag till djäknegatan där raffs och hennes lilla gang väntade. vi gick senare till caroli och käkade på kniv och gaffel för de kostade endast 10 kr. och självklart gama vi sönder.
ikvälll blir de styrketräning , YES !  sen ska vi hem till louise och kränga tacos. tycker synd om lilla raffsi för någon har snott hennes plånbok.


PUSSSSSSSSSS




image44


haaaaaj

första snön kom i fredes kväll. Längtar till den riktiga vintern kommer.
Fått reda på att jag ska jobba en del nu under jul. och ett extra plus är att
jag och beatrice har fått samma tider. Kommer bli en mycket trevlig januari lön.


spenderar rätt mycket tid med vårat lilla gang nu.
vi hittar på allt möjligt, och vi har alltid sjukt jävla ball
Hoppas vi kommer på lika många sjuka planer som vi gjorde i sommras
och att vi verkligen gör dem nu.

image43


The smile on your face lets me know that you need me
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
The touch of your hand says you'll catch me wherever I fall


hela helgen

HEJSAN ,

fredagen orkade jag inte göra så mycket. men tog det lungt hemma med mamma istället. kommer bra överens med henne förtillfället , trodde fan aldig att det skulle gå att jobba tillsammans. Hon tyckte till och med att jag var imponerande på jobbet. Kanske borde satsa på den karriären.

LöRDAG ,
vaknade upp av att dem ringde från nova lund och undra om jag ville jobba, men de kunde jag inte. Kunde inte somna om senare så jag mamma och pappa stack till stan istället. HItta lite saker som pappa och pontus skulle ha till kvällen för dem skulle på glitter och glamour kväll. själv hittade jag tre par örhängen. Vi tog också en snabb runda in på löpplabbet och snacka med ville, får nog gå till honom snart igen , tack vare dessa jävla vader.
sen var vi tvugna att åka hem för jag skulle spela hässleholm cup. själva cupen var riktigt rolig men det gick inte som vi hade tänkt oss men vi var iallfall näjda med våran insats.
var hemma från cupen kl 22:00 och så skulle jag bli hämtad 22:25, skulle nämligen till frida men sunshine och angel. så det blev lite stressigt. men klarade av att fixa allt och till och med att få i mig lite mat på 25 minuter. Hemma hos frida var de full rulle. Det blev en sen kväll och jag hoppade av bussen hemma 04:15  men som sagt det var en mycket trevlig kväll. 



image42


friday

äntligen en vecka avklarad på praon. var tre dagar på storgatan , finns inte riktigt så mycket att göra som jag hade hoppats på , men men det finns alltid gratis varm chocklad. Torsdagen bestod av träning, ganska roligt att vi har det här med team nu. Man får liksom göra vad man vill på träningarna. Efter träningen blev de frulle som vanligt sen kom mamma och hämtade mig och så åkte vi till nova lund. där var de dags att byta på alla dockor och ändra om lita. På kvällen var de styrketräning , ÄLSKA ,  ser redan resultat.
Efter träningen gick me and raffs hem till mig och chilla en stund innan vi kom in i duschen, men när vi väl duschar klart kom grabbsen och då väntade film.


Fredagen bestod också av morgonträning , men ingen frulle den här gången skulle nämligen till väla och hann inte med de då. men min snälla mamma hade gjort frukost till mig som jag fick äta på vägen. på väla väntade samma som igår att byta på dockorna och att hänga om , fast mycket mer att hänga om. Mot slutet av dagen var jag rikigt trött, efter att ha varit igång från 07:30 - 17:00 med en massa springande och bärandes av kläder x1000000.  men butiken blev sjukt snygg.
har shoppat en del under veckan med,
älska kläder...
ikväll blir de mest chill eftersom hässleholm cup imorgon.
HUSIE IF


image40


lil lördag

lil lördag , som det brukar kallas. alltså onsdag.
då har praktiken börjat. lika trevligt och roligt som jag hade tänkt att det skulle vara.
trodde fan att jag skulle dö av tiderna . 10- 17 men tiden bara rinner iväg och jag hinner
få gjort en del också. ÄLSKA GINA TRICOT. 

har fått reda på att en av mina lärare har gått bort.
det hände förra tisdagen, han körde av vägen.
 vila i frid H@ns Rhenström.


tiden går snabbt numera och vi närmar
oss jul. typ 7 veckor kvar.
älskar julen. <33

image39

lovet

jobbade igår i lund , inte så mycket folk men det var skönt.
På kvällen drog jag hem till alex som hade chill krök.
en trevlig kväll som alltid och kvällens höjdpunkt var nog när sunshine kom.
men ju mer klockan tickade detso trevligare blev de.
pratade ut med en del personen och måste säga att det var mycket trevligt.
även om vi mest mumla om saker och ting så kom vi iallfall fram till att vi ska leva livet.
även om kvällen inte sluta som den borde gjort  och det var mitt fel ,  var den iallfall underbar.

PUSS


kärlek

igår var jag hemma hos en i beas klass som heter hanna , sjukt snygg lägenhet. kvällen var trevlig och innehöll lite allt möjligt. Raffs var också där , vilket var ett stort plus. Men klockan tickade och vi alla blev hungriga, så halv två gick vi och käka pizza. eftersom jag skulle jobba idag drog jag hem efter nattamatten. glad för din skull bea att du fick saker och ting på rätt plats till slut efter många om och men.

måste bara säga att beatrcie är världsbäst. även om vi bråkar eller bara är småsura på varandra så är det aldrig långvarit , det går helt enkelt inte att vara ovänn med dig.  Vet precis minsta lila detalj på eller om dig .  Vi är och beter oss som syskon. Vi är helt tvörtemot så vi kompenserar varandra. kommer aldrig glömma turiket med din familj som också är min kan man säga. även om det bara har gått 4 år sen vi träffades för första gången så är du den vännen som står närmast mitt hjärta.
 

image31

                                         



onsdag kväll - torsdag

HEJSAN .

kvällen igår spenaderade hemma hos tim the man. eftersom man var med lilla raffs som hade fetaste beslutsångesten vad hon skulle ha på sig så kom vi inte iväg till tim förrens lite över 10. Väl hemma hos tim hittade vi på allt möjligt så som vi brukar göra. men under kvällen hann vi iallafall med allt mellan klunka öl så snabbt så möjligt till att kolla på tzatsiki mosan och polisen. när man har roligt går klockan fort och de gjorde den och när den börja närma sig halv tre var de dags att dra dig hemåt.


idag vaknade man av att en pigg rafad ringer och väcker en, men men lika bra de så att man inte sover bort hela dagarna. vi bestämde att hon skulle komma till mig efter att hon hade ätit frukost och det gjorde hon. Vi gjorde de som vi gjort alla andra dagar av lovet vilket är att mysa till film. sedan var hon tvungen att gå hem och börja fixa sig för hon och alex har 6 månader idag . GRATTIS.
ikväll är det styrketräning som gäller. inte tränat på länge så ska bli kul och skönt.

image30
jag vet att jag är sjukt sen  och jag varit en idiot.


RSS 2.0