solsting



 
god morgon
jobbat halva veckan nu, och tiden börjar flytta på under jobbet.
Nu innan jobb tänkte jag njuta av solen
har nämligen brunhetstävling med tobias
som befinner sig i grekland och jag tror han vinner
för dem hader över 50 grader igår.
så ut och pressa för min del

pussar


ska det vara såhär

jag trodde att saker som du berättade och sa att detta vet bara du
att det verkligen var bara jag och inte två andra
börjar få svårt att tro på saker du säger

work . yes yes






idag går jag på tredje veckan med jobb ,inget
roligt alls speciellt nu när det  är kvällsskift denna
 veckan. vill nog hellre ligga och dega i solen med
 mina girls. Nu börjar det krångla med resan till
 göteborg, och jag som vill bort från tråkiga malmö.
Nu pizza tajm innan man måste ta fram spedy och
 cykla till jobbet.
Hoppas ni andra ligger  i solen.

rädadaren i nöden.

god eftermiddag kanske man ska säga.
gårdagskvällen var trevlig, tjejerna kom sådär en timme senare än planerat. men de är ju tjejer och man har ju börjat vänja sig vid att de går helt enkelt inte att passa tiderna när det gäller att göra sig i ordning för fest. Drog väl hem till carl runt halv elva tiden, kanske inte världens roligaste så vi drog vidare in mot stan vid halv ett. bussresan var riktigt rolig, om alla nu minns den,

inne på slagthuset har dem nydligen byggt om och detta var första gången jag var där sedan dess, och vilken försämring. usch vad jag blev besviken och jag som var så taggad. Framemot kvälen efter att ha pratat med lite folk var det inte bara jag som tyckte detta om det nya slagthuset. Vi var väl hemma runt halv fyra tiden och vi alla var besvikna men mätta efter lite pölsemannen.

 

 när vi stod utanför och väntade på dem andra som skulle komma ut från slagt kom det fram en kille till mig och började prata och det visade sig att han hade bestämt träff med sin flickvän men nu hade hans mobil dött och han hade ingne aning om när hon skulle komma. och snäll som ja va erbjöd att han kunde låna min mobil men han kunde tyvärr inte flickvännens nummer. lite dålig stil men vi kom fram till att han skulle tatuera in nummret. Vi fick igång hans mobil i ett par sekunder och han ta hennes nummer, och sedan ringde vi och det visade sig att hon var endast 5 meter ifrån oss. När dem äntligen träffats fick vi förklara allt för hans flickvän, hon bara skrattade och sedan begav dem sig in. Tyckte att jag gjorde en bra insatts där, och det känndes som om jag räddades deras kväll.


underbart väder och en helt underbar dag

fick äntligen lite sovmorogn, var skönt att sova ut även om det inte blev så länge. vaknade runt tio tiden och låg och drog mig med lite film. efter at gjort mig i ordning tog jag fram cyklen och stack upp till stan och fixade mina naglar. väl hemma igen tänkte jag njuta lite av solen så la mig ute i trädgården.

nu sitter jag här och väntar på att tjejerna ska komma, vi ska senare vidare till carl som fyllt 18 år. framemot natten blir det antagligen utgång. vi saknar fortfarande rhodoas och jag börjar undra om vi någonsin kommer släppa den veckan.
nu kommer dem snart så måste göra mig i ordning eller iallfall de sista.

ha en trevlig lördags kväll allihopa.
pussar

kärleken är den det starkaste som finns .?

äntligen ännu ev veckas jobb avklarad, även idag blev det två skift och det känns i kroppen nu. Slutade iallfall lit tidigare från det första jobbet så jag hann hem och äta och vila en lite stund iallfall, och med liten stund menar jag liten, skulle tro att det blev en halv timmes vila hemma innan man satte sig i bilen på väg till nästa jobb,
efter jobb kom älskling och john och hämtade mig och sedan släppte john av oss inne i stan för vi skulle på bio. Jag hade valt film som vanligt och det blev mamma mia, en bra film , en riktig kärleksfilm , ganska tjejig så som kärkelsfilmer brukar vara men tycker lite synd om alla pojkvänner som släppas med för att se den , men ni killar ska veta att vi tjejer njuter så att kroppen håller på att spricka.

nu efter att ha sagt hej då till älsklingen som
åker till grekland imorogn bitti, ska jag krypa ner i sängen
och sova ut ordentligt så god natt för min del.

varför ingen trötthet .

jobb mellan 06:45 - 20 :15

och jag känner ingne trötthet, varför
måste sova samma jobb pass imorgon.
ge mig helg och nästa lön tack.

puss



utflykt

efter en dag på stranden, kom vi hem duscha sedan tog vi fram cyklarna och cyklade till pildammarna för att kolla på sommarchansen. stannade även på vägen och handlade lite mat , blev kebabtallrik för min del iallafall väl framme var det kaos , det var nog inte bara vi som hade idén att åka till pildammarna denna kvällen. Hela pildammsteatern var fullsat men vi tackade min gudfar som tagit plats åt oss. Det bjöds på mycket sång och som underhållning kom dunka mig gul och blå frida, riktigt skoj faktiskt.
på hemvägen cyklade vi in och solade lite, skönt med lite värme. hem och sova för att jobba dagen efter.






strandmys

tobias spenderade natten här och vi kollade på american crime ,  riktigt bra film, väldigt stark och måste medge att jag grät en gång. Jobb som vanligt idag men det fanns inte mycket  att göra så jag fick gå hem redan kl 09:30. Hem och la mig i sängen hos tobias och sov två timmar innnan det bar av till stranden. framme i falsterbo var det lite för kallt för min del men fram emot två tiden dök solen upp och den dök upp på rikgtigt.  blev ingen dopp idag , tyckte att det var för kallt ,kanske för att man fortfarande är van vid rhodos värmen ?


lusten är borta. .

ingen träning för mig idag, känner en fet klump i halsen och näsan vill aldrig sluta rinna , när ska denna rhodos sjukdomen släppa, och det roligaste är att alla som  befann sig i rhodoas är sjuka och inte kan träna.
jobbet idag var ingen höjdare , sjukligt trött efter att kollat på film hos beatrice igår fast jag inte ens såg klart filmen men jag ångrar inte att jag åkte dit

work work . . .

ännu en veckas arbete framför mig, det känns tungt att gå upp halv sex om mornarna för att bege sig till jobb. Men när lönen kommer kanske man uppskattar det lite mer    hoppas jag. . .


bakken

tjejkväll hos beatrice vaknade upp hos beatrice igår efter en mys kväll med tjejerna kanske inte blev så mycket mys  eftersom vi tittade på saw 2,  jag som redan hade sett dem sådär 4 gånger tog täcket och kuddnarna och la mig på golvet och sov.

mamma kom och hämtade mig hos beatrice eftersom jag inte orkade cykla hem, hemma hos mig gjorde vi oss iordning för att sedan åka hem till mina näst kusiner för att äta innan vi åkte till bakken.  Väl vid 4 tiden drog vi oss mot tågstationen och det var väl lite klydd med tågresan men den löste sig till slut. väl på bakken var det riktigt skoj, vi var bara så dumma och åkte den karusellen man blev blötast i nästan först så vi gick runt och frös hela kvällen sen.


för my ska ner i marken
för my är nere i marken
för bea ska ner i marken.
vi vill ner i marken


nu måste jag fixa  min ipod så att jag kan ha lite musik nu i veckan under jobbet, måste även hämta min cykel och självklart städa mitt rum, det är inte lönt att städa för fem minuter senare är det kaos igen. får väl nöja sig med att ha sitt rum fint i dem fem minutrarna.




lycka

Sometimes you wonder if this fight is worthwhile
The precious moments are all lost in the time, yeah ?

They're swept away



är de verkligen sant att sådana minnen
som byggt upp dessa tankar
bara kan försvinna och ta bort alla
problem bara sådär ?






längtan tillbaka

hej

sitter här på jobb för fjärde gången denna veckan , och jag är redan trött på att jobba och ändå har jag 4 veckor kvar. usch, ! har radion på här på jobbet och bara hör alla låtarna som spelades på kvällarna på bargatan, fy fan vad jag hatar sverige eller iallfall malmö just nu. Veckan i rhodos var den bästa i mitt liv alla mina tjejer tillsammmas och vi kunde göra vad vi ville, vilka minnen vi har skapad där nere , vilka människor vi har träffat, folk som gjort oss glada på många olika sätt , spola tillbaka tiden så vi får njuta av det igen.



som tur är kanske  jag och bea drar ifrån
äckliga malmö en helg för att besöka
 göteborg och självkart lite liseberg.

pusss


confused

You tell me you're in love with me
Like you can't take your pretty eyes away from me
It's not that I don't wanna stay
But everytime you come too close I move away

I wanna believe in everything that you say
Ah 'Cause it sounds so good
But if you really want me, move slow





. . . . . m

resan , <3

sov inte mycket mellan natten då vi skulle åka , kan nog räkna ut att det va exakt två timmar , samlades på sturup klockan 04:00 eller alla utom rafad och sanna som själv hade bestämnt tid och kom inte förrens halv fem. men som tur va hann vi allafall med att checka in och säga hej då till alla föräldrar.

flyget gick 05:55 och alla var vi nog lika spända, men alla fick sig iallafll en lite sömnstund på planet, väl framme i grekland fattde vi ingetnting, var våra väskor kom och vilken buss vi skulle ta. men efter många om och men kom vi tillräta och vi hittade våra väskor och våt buss. Hotellet var väl ingen höjare men vi bodde iallfall grannar med bargatan så det inte skulle bli så lånt hem på kvällarnra/morgrnara för vissa.

efter att ha packat upp och kommit till rätta drog vi ner till stranden direkt och la och oss stekte. Första kvällen så vi hittade en fin retaurang och helt plötsligt när vi sitter där kommer servitören fram och ger alla öl , vi fattar ingenting och han börjar prata om att vi är kända personer och går fram till melle med en lapp där det står "på en ensam strand " melle fattar direkt  för det är våran laglåt, men hennes reaktion är att hon vände sig om och frågar om han kan svenska , han säger bara look behind you och vem tror ni vi får se om inte 4 andra tjejer från laget som åkt ner flr att spendera denna veckan med oss här. Alla satt och skrek sedan kom tårarna så glada alla vi blev.

resten av veckan har varit helt underbar , stranden med tjejerna, alla fantastiska utekvällar eller utemorgnar som det alltif slutade för mig och ibland för nathalie , det har varit en helt underbar vecka som jag aldrig kommer glömma. alla nya människor som man träffad där nere och hoppas vi håller kontakten.

Pussar




hej då sverige, och hej hej grekland

sitter hemma hos älsklingen och ska snart bege oss iväg till familje middag med familje gängen. Inte gjort specielt mycket idag mer än att packat, för idag eller inatt imorogn morgon då smäller det , det är då vi samlas på sturup och beger oss till underbara grekland.
säger bara hej då sverige och ett stort hej till grekland,
älskling du kommer klara denna veckan tänk inte på dem


<3

söndag morgon,

vaknade upp ganska tidigt för att vara jag , var hur pigg som hels kl 10 och började kolla på film och springa upp och ner medans älsklingen sov eller försökte sova. Blev en mysig frukost på altanen med mamma som har semester nu och min broder. Blev en tur till stan för att fixa alla små saker som är kvar inför resan, handlade böckerna jag ville ha och lite solkräm.
Blev även ett fint fynd till älsklingen som handlade en vit lång ärmad tröja , vi letade igenom hela stan igår efter en sådan men hittade ingen , och så idag av en ren slump hittade jag en med märket west på, han ville ju helst ha en helvit men eftersom den endast kostade 50 koronor så köpte han den ändå. Har även varit och handlat en ny bur till min kanin så jag slipper ha henne på mitt rum. Blev även en tur ner till jägersro för att kolla när dem frirade amerikanska nationaldagen.


på söndag morgon gäller det , flygplanet går 06:00 från sturup och vi har nog bestämt oss för att ses där en och en halv timme inne, för vi alla vet hur alla är och kommer på det viktigaste i sista minuten. Det kommer bli roligt och självklart åker jag med sveriges bästa tjejer.


ikväll vet jag inte riktigt vad som händer,
kanske skulle följa med tobias någon stans
vi får se ha det bra iallfall 
Puss

myskväll med tjejsnack

Hemma från morfar nu, blev 3 dagars jobb och hel mys, blev även ett dopp i sjön, kasnke lite för kall för mig igentligen men jag badade som sagt. Och jag putade i  tobias två gånger.
Det var riktigt skönt och jag tror att både jag och äsklingen behövde det. Vi var riktigt gryma på att måla tillsammans, imorogn ska vi upp till stan och slösa pengarna vi fick för jobbet. Tack älskling för tre helt underbara dagar.

Nu ikväll ska jag nog bara hem till rafad och mysa med sanna och beatrice, kommer nog bli en del snack om resan och vem som ska ha med vad och om man kan ta med den tröjan eller klännngen så att någon annan kan låna och så vidare, rent tjej snack alltså. Nen det är ju det vi tjejer är bäst på, att snacka om allt möjligt mellan himmel och jord.
måste även påpeka att det har varit riktigt fint väder idag, men såklart var vi uppe i allt målnde så nu har jag rikgtigt snygg bonabränna, det tackar vi för.






resa till stugan

hejsan

i måndes morse åkte jag och älsklingen ut till min morfar och hjälpa honom att måla om sin lilla stuga. en riktigt mysig stuga om jag får säga det själv. Första dagen målade vi ena gavlen, sen var vi nöjda. Efter maten belv de en tur till sjön där båten ligger. morfar var tvungen att åka hem och hämta nycklar till båten för att hjälpa tyskarana att fånga in sin radiostyrda båt som hade kommit för långt ifrån. Då åkte jag óch tobias ner till badbryggan och satt där och snacka.
Hem till stugan igen och så kollade vi på film ute i vår egen stuga.

idag blev de lite sovmorgon än vad vi hade planerat, men vi hann ialfall med allt arbete som var planerat att göras idag. Vi målade två sidor av huset idag och vi hade även humle krig, själv dödade jag 3 stycken. Ikväll blir de grillning och film mys. åker även hem imorogn kväll och då måste jag fixa allt innan resan åker nämligen på söndag morogn.
kommer bli riktigt roligt, vi har redan gjort upp rumindelningen och jag hamna med mellander, passar perfekt.
på själva flygresan dit  vill jag gärna sitta brevid beatrice och klämma sönder hennes hand.

pusssar

RSS 2.0