var kom regnet ifrån ?

efter skolan drog jag hem till bea eftersom det var bästämt sedan gårdagen. Blev lite fika med mackor och fil och flingor när jag kom sedan blev det filmmys och som vanligt somnade jag, sov ett bra tag men det var skönt. Vaknade av att det regnade rejält, tittade ut och det såg ut om ett hav på marken. Som tur var kom älsklingen och hämtade oss och körde oss till träningen så vi slapp ta bussen , alltid lika snäll och det är därför jag älskar honom.

träningen var vi endast 8 stycken , en mindre än igår. Träningen bestod av lite lek som några små teknikövningar och sedan långbollarvilket är svin ball och sedan skott på mål, det kansk vi borde öva på mer. efter träningen kom älsklingen och vi åkte och lämnade bea sedan körde vi om ikea och handlade äpplekaka, mums!
nu dags att sova eftersom det ät idrottspsykologi imorogn kvart över 8.

  


pizza

hemma från skolan, kanske inte mycket till skola men det var en trevlig lektion. Blev inte så mycket snack om religion som ämnet var men man vet aldrig vad som händer när man pratar om våran klass. efter skolan gick jag in om stan för att se om det fanns något roligt,hittade inget till mig själv utan handlade två presenter eftersom älsklinegen fyller år snart och beatrice med. Älsklingen fyller år snart så det var bra att jag hittade något, inte helt klar utan måste handla en sak till men det gör vi senare. Beatrice fyller inte år på länge , eller länge och länge men det är ett tag dit men det är lika bra att vara ute i god tid.

nu har jag precis klämt en pizza och ska snart iväg och träna, bea kommer in om så att vi har sällskap. Har laddat upp med en massa filmer till henne, nu dags att packa ihop sakerna somska med till träningen , föresten får se hur tränigen blir, kanske kommer det vara såhär föralltid för jag smälter inte sådana saker snabbt.

home sweet home

vaknade upp i min egen säng. Inte elva andra runt omkring, ingen fotsvett, ingen kö till dushen, inga resväskor överallt, inte en miljon människor vid frukosten. Skönt att vara hemma som sagt fast nackdelen är att man är tillbaka till skolan nu. Inte det roligste att återvända till skolan efter en sådan här helg men det är väl ett måste och dessutom tog jag mig friheteten att hoppa över första lektionenen idag så att jag kunde sova ut.

london

hemma från london , skönt att vara hemma men saknar det lila rummet med resväskor överallt, fotsvetts doften och burarna som skulle föreställa sängar och närheten till alla. Fet första som händer är att flyget är försenat och vi alla fck matkuponger, gott men kanske inte så trevligt att i fick slänga oss i maten eftersom flyget kom från ingenstans.

framme i london var vi lite lost, men efterosm vi hade mamma ivar med oss hittade vi till vårat så kallade hostel. Mycket skumma människor men det var trevligt. Blev en del shopping och självklat var vi lite turister också. Mycket oförväntade saker hittade vi under resan , saker som vi inte kunde koppla tex. att det finns tamma ekorrar i parken, att det finns rävar på londons gator och hur alla kan gå i så sjukt höga klackarskor, en sak jag inte heller var beredd på var att det skulle vara så smutsigt och soppor överallt. resan i sig var helt underbar men det finns ju alltid små saker som förstör.

alla stunder under resan kommer aldrig att glömmas, vissa kommer lägga sig nära hjärtat medans andra är oförglömliga och oförlåtliga. LONDON <3






skolan

precis änlänt till skolan efter en träning och en mage full med alldeles för mycket frukost. Det är fruskosten man längtar efter när man går upp så tidigt på morognen för att träna utomhus. Nu sitter vi här vid datorerna och har precis skickat in mitt arbete, känns skönt att vara klart god tid för en gång skull. Nu håller vi på att klippa filmen till projektarbetet. kommer bli en riktigt rolig film.

igår firade vi älsklings mamma som fyllde år. älsklinegen hämtade upp mig efter jobb och sedan pkte vi hem och hämtade upp hans mamma och syster sedan bar det av till stan för lite mat. Tanken var gränden en där var det stängt så det fick bli mosaik tror jag de hette. Väldigt god mat och jag åt nog lite för mycket.

idag smäller det , idag är det som vi åker till london och jag har fortfarande inte packat. Några tankar har jag ju vad jag ska ha med mig. Efter skolan blir det lite stan och sedan hem och packa. Får se om jag hinner vi ska köra hemifrån redan tjugo över fem. Får nog hinna med att äta något ockås, uschnu blev det mycket.

hörs senare

all by myself

sitter här ensam på mitt rum och lyssnar på massa celine dion låtar ,självklart har jag ljus tända också.´ Lite mys tisadag med mig sjäv.  Träningen idag fungerade bra och vi fick upp ett riktigt bra spel på sista övningen, känns så mycket bättre på träningarna och mellan spelare och tränare nu sedan helgens prat om allt.  hade planerat in älsklingen idag men han var tvungen att jobba över så vi får ses imorgon när vi ska ut och äta med hans mamma som fyller år. Imorgon ska jag köpa present till henne med och tobias sa att hon önskade sig något från gina vilket är skit bra eftersom jag ska jobba imorgon.

känns som om jag kommer glömma allt eller inte hinner med, måste till banken och se om min kort kommer att fungera  i londn annars måste jag växla mer och packnigen, usch vilka kläder ska man ha med sig, kommer det vara kallt ?
kanske bud på att kolla hur vädert kommer att vara så man slipper packa extra och onödiga kläder dessutom får man ju plats med nya kläder då.

usch tänkte att jag kanske skulle ta fram morgon dagens outfit så att jag kan sova lite längre imorogn och slippa strssa ihjäl mig halv sju på morgonen. Det måste ju vara en outfit som passar skolan, jobbet och en födelsedags middag. får väl rota igenom gaderoben och se vad som finns.

tisdags och ännu en sovmogron

tisdag idag , och vi börjar inte förrens12:40 och så slutr vi 14:20 man kan brja undra om det är lönt att ta sig till skolan. Men man ska aldrig tacka nej till sovmorgon, man hinner med så mycket här hemma på mogonen. Kanske blir lite jobb idag får se cheen skulle ringa lite senare. imorgon måste jag packa men får se om de behöver hjälp på jobbet, annars får jag packa på onsdag natt. idag betala vi sista på resan, och alla är sjukt taggade har tvingat mammsen att jag ska låna hennes kamera efterom min fortfarande är sönder. nu dags att röra sig mot skolan.

done

nästan färdig med arbetet och har gjort klart svens läxan, ätit några mackor också. Nu tänkte jag hoppa ner i sängen igen till the game plan, och sova lite innan träningen. de ringde från jobb och jag har fått två tider under dem dagarna jag är i london, skulle nog vilja jobba dem men hoppas de finns fler tider när jag kommer hem.


måndag morgon

måndag morgon , en ny vecka. idag har min skola studiedag men eftrom vi går på fotbollsgymnasiet har vi inga sudiedagar för då har vi föreläsningar om idrottspsykologi vilket ingår i fotbollsutbildningen. men idag när jag vaknade hade jag fått sms av tränaren och idrottspsykologin var inställd, så detta blir min fösta studiedag på 3 år och frågan är vad jag gör upp nu. tänkte fixa mitt arbete i idrottsteori idag och sedan slänga mig i sängen igen. ikväll är det träning som gäller, och alla är nog taggade från helgen, eller iallafall jag.



håll min hand och led mininte på fel väg.
vill gå där du alltid är med mig.
glöm mig inte snälla säg det till mig
för jag vet att jag kommer alltid älska dig
finns ingen som dig.

söndag och jag är slut i huvudet

hejsan

precis hemkommen från jobb, idag blev det 7 timmars jobb på nova. kanske inte så långt men att stå där i kassan så kändes det att stå där och larma av och vika. men behöver pengarna till london , vi åker ju snart. nu tänkte jag börja med läxan,s ka lämna in ett arbete på fredag och då är jag inte hemma så får lämna in det tidigare. senare blir det att laga mat med älsklingen óch sedan ett städvarv här hemma innan mina päron anländer till sverigen igen.

matchen igår vann vi, oväntat men sant. vi spelade ännu en bra match och vi hade faktiskt turen på våran sida. Bussresan hem var riktigt rolig, och jag längtar till lagfesten och liseberg nu.
.

god kväll


en ganska händelsefull dag, två träningar skola 3 timmar och jobb 4,5 timmar och jag känner mig ganska degig. älskling hämtade mig efter träningen och vi körde och handlade god saker och känner att jag är värd det idag. imorogn väntar det jobb igen denna gången på hansa 13:00-19:00 kanske inte den roligaste butiken men får väl ta vad jag får, kommer bli en skön lön sen iallafall. Nu tänkte jag dra mig mot sängen och krpa ner och äta mitt godis. imorgon ska jag ha sovmorgon och inte lämna sängen förrens vid 10 tiden för det blir den enda sovmorgonen denna helgen. helgen kommer att betå av jobb hela söndagen och match på lördag , har samling redan 08:00 för att sen åka till bytorp vart nu än det ligger ?

fullspäckad torsdag

sitter här i skolan och har svensklektion, är ganska trött eftersom det var träning imorse. en rolig träning för en gång skull men mitt lag förlorade träningen, under frukosten kom det en talangscout och pratade om college i usa, lite sugen på att åka över och gå ett år men får nog fundera lite mer på det. filmade även lite under träningen till projektarbetet så nu ska vi börja klippa filmen nästa vecka.

precis haft idrottsteori och det var redovisning om os och det gick väl bra. slutar skolan om ca 20 minuter men då ska jag direkt till jobb i burlöv och sen direkt vidare på träning, vet inte riktigt själv hur jag lycklas kombinera skola, jobb och fotboll på den nivåen. tänkte hnna springa ner i matsalen och få något i magen innan jobbet.
just det mina föräldrar åkte till budapest idag , hemma själv hela helgen och mamma har lämnat massa matpengar så får se vad de blir för mat efter träningen.

winter

skolan idag och även fast det var sovmorogn var jag nära på att försova mig. tre lektioner från 11:05-14:20 och det är en av våra längsta dagar och självklart fick vi sluta tidigare. inte till många skoltimmar i veckan men det är skönt för det är sista året och efter jul blir det praktik. tänkte snart gå ner och göra lite mat och äta upp räkchipsen som vi beställde till kina maten igår men glömde dem, är väl lika bra att äta i god tid innan träningen för en gångs skull.
vintern är på väg, riktigt kyligt på mornarna och kvällarna nu.

måndag kväll

hemma från träningen , eller kanske inte kan kalla det träning. det var roligt idag men nog inte speciellt lärorikt. Precis gjort klar ena läxan och jag luktar att mamma gjort chocklad muffins. Tror jag ska springa ner och ta  några och sedan göra klart det sista på dagens läxor och sedan krypa ner i soffan och kolla på csi.



måndagsmorogn och vinern är på väg

skoldagen började tidigt idag så fick stiga upp redan 06:15 eller satte klockan på det men orkade mig inte upp från sängen förrens vid tjugo i. skoldagen började med digital bild vilket var väldigt tråkigt för jag hade inte orken att göra något dessutom hade jag ingen bild. Drog vidare till stan för att spendera 4 timmars håltimme där , blev lite frukost på espreso house och lite fönstershopping eftersom pengarna sparas till london.
nu precis hemkommen ska jag ta mig lite mellanmål och sedan kommer bea hit och det blir väl lite plugg och en del snack sedan dags för träning. Har en del läxa till imorogon.

söndagsbio

vaknade upp hos älsklingen efter gårdagen. det var väldigt rolig men det blev nog lite för mycket för visa. Planerna var att dra till slagt men vi kom aldrig så långt utan när vi kom till malmö bestämde vi oss för att gå hem istället. Innan hemfärden blev det natta mat på burger king. Ikväll blir det bio med hela familjen. imorgon är det ny vecka och då börjar läxorna och alla träningarna igen. får njuta av sista kvällen på denna helgen.

förberedelser

matchen spelade vi riktigt bra. vi hade äntligen spelet och kommunikationen, det var kul att spela och se laget fungera som ett lag igen. ledde matchen till sista minuten då dem kvitterar på en hörna, ganska surt men det var en bra match av alla. ikväll är det lagfest hos kajjan och nu ligger jag här i melles säng och håller på att göra mig i ordning. vi har precis ätit och nu väntar förkröket. nu tänkte jag dra mig bort mot speglen där bea sitter och fixar med sitt hår.

pussar ha en lika trevlig lördag kväll som jag ska ha,


överraskning för tjejerna

jobbet gick bra och som vanlig var det en miljon människor som skulle handla igår. Vi var hemma hos rafad redan halv sju och där hemma var det full gång med matlaging och förberedelser. Vi började kvällen med lite snacks som morötteroch gurka med dippa. Sedan blevdet bordsplacering och kyvklingfilé med pasta. När alla hade ätit alldeles för mycket blev det filmtittande på ivars berömda filmer om våra resor och fester.Och självklart bjöds det på kladkaka och sedan efter snacks tilll filmen. en stor skål godis och chips. en mycket trevlig kväll och nu är alla super laddade till london.

idag är det match som gäller vi ska möta malbacken på hemma plan och alla är lite småskadade här och där men vi alla ska göra vårat bästa för att det ska bli en bra match och sedan en bra dag. efter matchen ska jag vidare hem till mellander där vi ska käka och sedan göra oss i ordning inför kvällen då det är lagfest hos kajsa.

fredag



 

God morgon
 precis ätit frukost och ska snart börja göra mig i ordning. som vanligt blir det bara en lektion idag, men direkt efter det är det jobb som gäller. kanske inte världens längs jobb dag men skön. 13:00-18:00 sen direkt springa och möta upp melle och ta bussen hem till rafad där vi ska ha tjejträff med alla från grekland. Vi ska laga mat och ha tjejmys och jag har laddat upp med nya filmer och har en del filmer med mig.  så det kan nog bli ganska roligt ch dessutom en bra uppladning inför matchen imorgon. Nu dags att välja dagens outfit det kan ju ta sin lilla tid ibland.


11 september

idag är det den 11 september vilket menas med att det är 7 år sedan attacken  mot USA. de är sjukt så snabbt tiden rinner förbi. Denna låten är underbar och förklarar nog en del av familjerna som blev drabbade. Fösta gången jag hörde den rös jag och bara genom att se alla bilder till får man tårar i ögonen.


morgon träning

hemma från träningen i skolan , inte speciellt rolig men nu har ma iallafall gjort något bra av dagen.  de ringde och frågade om jag kunde jobba på gina på nova men jag tackade nej för det känndes som om ja ville ta det lugnt en dag nu när jag va ledig sen ska jag jobba imorgon efter skolan. tänkte sätta på en bra film och sedan krypa ner och sova lite.

morgon filmning

hemmafrån träningen och det var tur att jag inte tränade idag för det var inga roliga övningar alls. Vi filmade lite till projktarbetet istället. snart dags för mig att sätta mig på bussen och ta mig till centralen där jag ska möta upp sara för vi ska ta samma tåg till arlöv. Tänkte rota lie i kylen eftr något gott att käka innan jag drar.

pussar   ♥

kvällsmys

träningen var inte jätte lyckad, men det var iallafall lite mer planering över det hela idag. Mycket snack nu om att det är dåligt i laget och många funderar på tt byta lg, själv hopas jag på att alla stannar eller att alla går åt samma håll.
Imorgon är det jobb som gäller, dena gången blir det på burlöv dem hade kaos igen, men eftersom jag är ledig så why not,  lite extra pengar gör väl inget. Hde planerat en myskväll med älsklingen på torsdag med bio men nu gick han och såg filmen men sin kompis. Vad kan man göra på en torsdagskväll ?

home from school


hemma fr[n skolan en timme tidiare än planerat för att nätandel b läraen var sjuk. Har henen imorgon bitti med men år se om hon fortfarande är sjuk annrs är vi helt lediga imorgn oc på torsdg. eller kanske inte helt lediga har fotbollsträning på morgonen men efter det är jag ledig. Skönt på ett sätt att man kommer upp på morgnarna och gör något vettigt.
nu sitter jag och kollar på desperate housewifes och ska snart krypa ner i sängen med min nya bok. ikväll är det förstås träning som gäller , får se om den blir lite seriösara än gårdagens.

konstiga drömmar och en helt underbar dag

god morgonn
vaknade upp av min kostiga dröm, ibland kan drömmar skrämma en och vilken fantasi man har när man ligger där och sover. Idag ör det skolan som gäller , börjar inte förrens 11:05 så de blev sovmorgon för min del. Kollade på filmen sex and the city igår när jag skulle sova men det va ingen bra idé för jag kunde inte sov till den utan var tvugen att se hela. Självlart låg jag och skrattde för mig själv , den är så bra och jag är sjukt avundsjuk på carries gaderob hon får.
nu dgs att göra sig i ordning för skolan , mysigt vädr är det också iag. hösten är lite mysig för då kan man ta på sig massa stora stickade tröjor och halsdukar, mössor och efterlängtade stövlar.

sex

världens bästa tjejer

precis fått ett samtal från rafad och vi ska åka till london med några tjejer från laget.  Eller det är mest rhodos tjejerna plus dem som ångrade att dem inte föjde med dit. Jag har aldrig varit i london och är över taggd på det nu.  Kommer bli en helt fantastisk resa och jag ska försöka hinna få min kamera fixad.



känns helt fel att det inte är som förrut, alla dessa detaljer och småsnack
men det finns alltd andra för dig och jag vill inte stå sist i kön för dig.

pizza

sitter hemma hos älsklin nu och vi har precis gjort våran egen pizza. nu är den inne i ugnen och väntar på att bli klar.
Idag har jag varit på snabb shopping med mamma på nova lund. Gick direkt in på top shop och handlade skorna och sedan in på gina och lämnade tillbaka byxorna och hämtade halsduken jag glömde i fredes. Direkt från nova till b- lagsmatchen som tyvärr inte va någon hit men jag förstår alla ni som spelade. Förstår inte varför man ska fortsätta med laget när vi ääändå är så körda och vi kommer aldrig orka dubblera så som vi gjort nu, det kommer bli ännu fler skador på grund av överbelastning. nu dags för mys framför tv:n .

 ha en mysig söndag kväll.

myskväll efter förlust

som ni förstod så förlorade vi matchen, kanske inte de bästa resultatet men det kändes som om det va en bra match iallafall. När vi väl var hemma som var vid runt halv sju tiden hannjag bara byta om snabbt och acka upp väskan innan jag begav mig hem till rafaf där tjej mys väntade. Blev inte så mycet filmtittande som planerat men det blev en del tjejsnack. nu tänkte jag krpa ner i sängen med en bra film är ganska trött även om klockan inte är så mycket.
god natt för min del

kläderna från shoppingen

här är bilder från det jag handlade igår. är inte riktigt säker på allt men det blir väl att man kommer att behålla allt ändå. shopping är verkligen det bästa som finns, ska nog snart sticka över till granlandet danmark och shoppa med tjejerna. Ska bara hitta en dag då vi inte har någon match och det kan bli svårt , blir ju alltid två matcher per helg och det är alltid någon som måste dublera. köpte även ett par beiga chinos men får fndera på dem. Blev även en del smycken eftersom jag alltid lyckas slarva bort alla andra.

  

äntligen mina.

tidig lördgsmorgon

efter en dag som bestått av både skola , jobb och shopping var jag trött och hungrug när jag kom hem. gick direkt hem till älsklingen som hade varit snäll och lagat mat till mig. efter att ha krängt alldelses för mycket mat fick jag ont i magen och blev trött. Vi gick och la oss i vars en soffa och laddade ner en ny film på tv:n , det fick bli den nya svenska filmen som handlar om knarklagning, kommer dock inte ihåg namnet på den. det tog inte lång stund förrens vi båda somna  i sofforna.

vaknade vid 8 tiden idag för att bege mig hemmåt och packa väskan och äta lite gröt innan dagens match. Är både trött och pigg just nu men jag tror att jag kommer sova en liten stund på bussen iallafal. ch föresten gårdagens inköp komme på bild senare idag.

god morgon

sovmorgon för min del, skönt att sova ut, det blir nästan som hel redan att bara gå 40 minuter i skolan. det är bra för då hinner man med lie jobb också. Som vanlig har allla gina butiker panik med personal så idag ska jag jobba på nova lund mellan 15:00 - 20:15. nu ska jag göra mig i ordning och sedan ta bussen in till stan och fixa lite saker innan skolan.

pussar

loppis





rensade gaderoben för ett tg sedan och det blev en del som ska ut för att få plats med lite nytt men problemet är att det blev inte så mycket mer plats. och jag har ändå kastat iväg en massor. nu är bara frågan vad man ska göra med det man inte ska ha. Jag och fisse-issa fundrar på lite loppis. Loppis är alltid skoj nu ska vi bara hitta en dag som passar oss båda.


träningsverk

vaknade upp imorse av väckarklocan som ringde 06:15, var inte jätte sugen på att kliva upp ur sängen för att bege mg till träningen. hade missupfattat hela skoldagen så vi hade ingen lektion förens vid kvart över tolv då vi skulle skiva uppsats i svnska b. Det hade jag ingen anning om men det gick väl helt okej. efter skolan träffade jag upp rafd i stan sedan begav vi oss mot bussen. nu tänkte jag sova lite middag innan träningen.

match mot eskilsminne

god kväll

blev inte så mycket till skola slutade redan 13:15 och det va inga ansträngande letioner. efter skolan åkte jag och maria in om city gross och handlade lite frukt och sportdicka som vi skulle ha till matchen. åkte hem och fiade lite saker ´sedan kom maria och hämtade upp mig inför borta matchen i helsngborg.
vi spelade fatiskt ganska bra för att spela på världens sämsta plan som var full av grus och en gummiboll. men vi vann matchen och det känns som om alla tog åt sig ifrån samtalet från igår.
nu ska jag krypa ner i sängen till sex and the city eftersom jag har träning imoron bitti igen, usch, har ont  hela kroppen oc det återstår två träningar och två matcher denna veckan.nu kalar sängen 
 god natt


mulen tisdag

fick stiga upp 07:00 och få något i mgen och sedan bege mig ut på gatan där maria hämtade upp mig. även idag var det european master geams som gällde, och som igår blev vi skickade till heleneholm för att hjälpa till med friiidtotten. Fanns inte så mycket och göra så vi satte oss och kollade på stavhop och det va en tant från tyskland som va runt 75 års åldern som skulle hoppa. vi tyckte hon va jätte söt å vi tog en bild med henne,
vi orkade inte med att bara sitta där så vi stack hem,, satte på en film och somnade ganska snabbt.
nu ikväll ska jag försöka träna , ska se om det går att springa utan att det hugger till i bakisan av låret. hade lite krismöte igår på träningen så vi får se om det blir någon skillnad eller om det fortfarande bara är prat.


RSS 2.0