första advent

första advent , och inte har jag julpysslar eller julpyntat utan jobbat hela dagen och sedan när man äntligen var hemma från jobbet fick jag ta mig en riktig städning på rummet , för att n kunna koppla de till första advent säger vi att det var julstädning. Men kastade en del onödigt skit och alla saker kom på rätt plats igen. Nu ska jag bara försöka hålla allt på sin plats, precis ätit lite glass och ska alldelses strax krypa ner i sängen och invänta csi oc criminal minds eftersom jag missade båda två i veckan , jag älskar repriser och söndagar.


varför kan man inte alltid ha perfeka hår-dagar. .

lördag - vilket innebar jobb

hejsan .
 somnade väldigt tidigt igår, somnaade till och med kläderna på men efter några timmar vakande jag till och fick krypa ner på riktigt under täcket.  vaknade av väcklarklockan halv åtta idag, jobb i lund som väntade. blev en snabb frukost och sedan körde mamma mig. jobbet var ganska lugnt idag men trorts det är jag lika trött som igår. har varit hemma hos älsklingen själv  nu i några timmar och inte gjort ett skit verkligen. imorgon väntar jobb igen och jag tror att jag kommer vara lika trött imorgon kväll även hur tidigt jag hoppar i säng.


10 månader tillsammans.


fredag , äntligen

fredag, ännu en vecka har gått och det känns som om det gått en dag. Men en vecka närmare jul, kanske både kul och tråligt.  fredagens skola varade typ i en kvart, inte jätte lönt enligt mig men det blev en fika med tjejrna. Sedan vidare direkt till jobb, riktigt mycket folk idag , och butiken såg alldeles för jävlig ut.
efter jobb möte jag upp mamma och ann- charlotte i stan och sedan vidare till pizzerian eftersom restaurangen vi skulle på inte hade några bord kvar. men vi hämtade upp rickie på vägen så lite ungdoms sällskap fick jag. en ganska bra fredag tycker jag , imorogn väntar jobb igen . 



jag och rickie , föra nyår.
ändå sjukt att vi hållit ihopa så länge.

sako - mässan

onsag vilket innebar träning på morgonen, träningen var inte en av de bästa eftersom alla var tramsiga och inte orkade. men ante fick damp och började skälla på tränare och vi andra fick stitta och lyssna på. en lektion i skolan och sedan vidare till sako- mässan eller som man annars kan säga högskolemässan.
hittade mig inget intressant att läsa vidare just nu men blev riktigt sugne på bartender utbildningen, hur ball hade inte det varit  ?

body work

vaknade precis efter att ha sovit lite, skönt att komma hem från skolan och krypa ner i sängen, de är  ju inte precis så att man kan vara ute och göra saker. idag har jag börjat med julklapparna, ute i mycket god tid så slipper strressa med alla andra miljoner svenskar dem sista dagarna. kanske inte ska vara så där värst kaxig, handlade bara en och sen en pytte.
idag är det tränign som gäller och jag är laddad , sitter och lyssnar på bobywork låtar , kanske skulle följt med mamma till gymet iallfall .


jobb

skolan imorse var de beställning av stunden mössor och tillbehör. när allt var klart var det dags för körlektion, och den gick väl helt okej, tillbaka till skolan för att ha religions lektion och den var lika rolig som vanligt fast den spårade ut.
direkt till jobbet där det fanns saker att göra, ovanligt men idag lstade dem med fullt med kartonger, älskling kom och luncha med mig. hemma efter jobb och nu är dags för plugg, måste bara racka madde för att hon designade min blogg, visst blev det fint ?
 




redan ?

idag kom snön till malmö , wie hoppas nu den håller i sig till julafton detta året. ingen riktigt julafton om det inte finns snö ute. Idag fyller beabajs äntligen 18 år,så grattis till henne. Dagen ska självklart firas och det blir middag men hennes familj ikväll på jensens. Imorogn gäller det stora firandet då det är dags för kompisarna att fira henne.




onsdag

morgon träning med skolan och det var stefi som höll i den. ite mycket dålig fokus från alla men det var skoj iallfall. Frukosten var undrbar eftersom där fanns ingen lena som sa att man inte fick äta mer eller ha hallonsylt i gröten.
skoldagen var inte mycket att prata om som vanligt.
nu sitter jag här precis hemkommen från jobb, och där har inte funnits någonting att göra idag. Men sådana dagar måste man väl med hanskas med? nu väntar jag på att maten ska bli klar . . .
grattis mamma igen.


vilket väder



sjuka mig idag från skolan för att ta tag i lite saker, och det blev gjort, Känns som om jag är bättre på allt igen. Nu ska vi börja vara allvarliga och skärpa oss. Fixa även ny present till mammsen idag eftersom hon fyller år imorogn, så grattis på dig mamma eftersom jag vet att du läser här.

ikväll är det träningn och det ska förmodligen komma nya spelare, får se om dem här kan lova saker och sedan hålla dem. För det kunde inte de föra iallfall. Har fösökt ringa till bea idag menhon vill nog inte prata med mig.
Idag kändes det som om vinterna var här, shit vad kallt, som tur är träningen inne idag men det blir sjuuukt svettigt men det är väl bra i och för sig men ganska äckligt.

måndag

måndag , blev en sen kväll igår. Med filmtittadne och massa prat. Som tur var det sovmorgon och jag lämnade inte sängen förens halv elva, anlände till skolan och där fick vi reda på att det inte var någon skola, kunde dem inte informerat oss om det lite tidigare. hem igen och plugga med fisse-issa och vi fick faktiskt en del saker gjorda.
inventering på kvällen och det var planerat att vara med bea , men det fick vi inte och sedan svek hon mig på fika pausen.
ingen rolig inventering, och vi var endast 6 pers och om folk inte börjar dyka upp på sådana här saker så tycker jag inte att dem ska ha lika mycket detta året.

helgen

fredagen började med jobb efter skolan, och det var inte jätte mycket folk men det var skoj. på lördagen väntade det jobb igen och det fanns betydligt mer att göra. Fredag kvällen åkte vi hem till frida, sannas kusin för där var det fest men det var inte roligt alls så vi åkte hem igen. lördagen bestod av middag med pojkvän och hans grabs sen hem till ivar där girlsen väntade.

söndagen har jag inte gjort mycket på, mest slappat och försökt plugga. tänkte återvända till det snart, ny vecka och nu är det fan inte långt till jul men innan dess ska vi hinna med att fira mamma och sedan beatrice.


skolan

fredag och denna veckan har gått alldeles för fort, dagarna har liksom bara försvunnit. igåtkväll blev det ingen träning eftersom vi bara var 5 stycken , men vi var träningssugna så vi stack till en gymnastik/dans. Mycket roligt och vi skattade samtidigt som musklerna jobbbade. Blev mys på kvällen men älsklingen senare.

nu sitter jag här i skolan och har lektion ska nog snart ta bussen till tåget.

sovmorgon , gud vad underbart

sovmorgon, och det gillar jag. Att kunna sova ut en morgon i veckan iallafall på en vardag. Idag är det ingen morgon träning så slapp stiga upp 06:15 eftersom det är utvecklingsamtal idag , eller om man vill. Vi idrottselever ska till europaporten och prata med nio:r. Dagens schema är 12-16 men jag tror inte att vi stannar hela tiden.
ikväll är det träningn igen och jag hoppas inte att den kommer att vara som tisdagsträningen för då kommer jag inte kunna röra mig i helgen , har träningsverk på ställen jag inet trodde man kunde.
nu väntar maria , nu ska vi  springa runt och plocka på oss godis och vara allmänt trevliga.





fråga inte vad maria gör på bilden, men det ser ut som om  jag gillar min drink, och om jag inte mins fel så är det min älsklings beabajs som har gjort den. Bilden är ifrån kajsas fest.


fast i denmark

nationella provet gick smidigt och bra , eller iallfall vad jag tror nu, resultatet vet jag inte förrens på länge. Blev klar ganska snabbt så det blev en liten stund i stan men issa, fynda mig en plånbok och ännu en present till beabajs. Och lite nagellack och sådant tjej trams.

hem och väcka älskligen på hans lediga dag och sedan hem och krypa ner i min säng och sova lite, och mitt i allt ringer bea och säger att hon är fast. Hon trodde hon skulle komma försent men inte nog med det fastnar tåget eller får inet fortsätta eftersom dem inte hade kontakt men dem andra. Dör sitter hon på tåget på svågertorp och kommer defenetivt försenat.

jobbet fungerade bra och det var väldigt lugnt. klockan närmade sig stängning och älsklingen kom, han handlde även med lite mat till mig men dem glömde halva mealet på mc donalds , inga bestick och ingen dressing, hur bra låter de?
in mot stan för att kolla på bio och idag var det saw 5 som var planerat, bra film i sig men jag blev arg och besviken på slutet , det är väl bara att acceptera och vänta tills nästa film kommer med en förklaring.


första träningen

halkkörning idag, och jag var livrädd. Men om man tänker efter så var det ganska skoj iallafall. Efter halkan väntade skolan men två lektioner och underbart god mat vilke menas men potatisbullar. Mmmm. efter skolan gick jag hem till beatrice som var ebstämt där väntade  lite mackor och sedan att krypa ner i sängen till en film, och inte mindre än sandor/ida. somnade till och vaknade upp när filmen slutade, en stund senare dök pelle upp och vi kollade på gammla foton och skrattade.

klockan tickade och det börjde närma sig träning, idag var det första träningen men de nya tränarna och det kändes sådär. Lite mycket nu på en gång och inte tala om styrka. Vi körde på direkt, kommer bli en tuff försäsong men det gynnar väl sig sedan ?


måndag och börjar katastrof

måndag morgon och klockan ringde 06:00 men jag somnade om till 06:25, det var mysigt och skönt. Ner och klämde i mig en macka och lite nyponsoppa, upp och fixa sig och sen krypa ner i sängen med älsklingen igen, Hade bestämt tid med fisse-issa vid bussen och möte upp henne en station bort.

jag som trodde att detta skulle bli  en bra veckan, blev inte klar men min bild idag så nu måste jag komma nästa måndag med, eller om jag gör bilden en annan dag innan måndag. ska Försöka hinna med det. Missade körlektionen helt men som tur fanns där en annan och den snode jag till mig direkt.

nu sitter jag här hemma heldöd efter skldagen och precis propat i mig lite mackor och varm chocklad. Jobbet ringde precis och jag ska jobba om typ sådär 2 veckor. men det är alltid bra men tider, Idag har jag varit duktig och handlat massa jul pyssel och hårfärg, ska bara klämma in färgningen med. Nu väntar jag på ett samtal från min beabajs, och jag tycker att hon kan skynda sig.


fars dag


 

fars dag idag , jag gav min pappa en liten bok och två tröjor, Väldigt snällt av mig faktiskt.  Hem till kusinerna och äta men släkten. Det var ett tag sedan man träffade dem och det ska nog bli en mysig söndagskväll här i limhamn.
NU sitter jag här och väntar på att älsklingen ska komma och hämta mig, är trött som fan efter gårdagens sömntimmar som inte blev många. Imorgon börjar allt omigen men en ny vecka och denna veckan kan nog bli riktigt bra. 

hanaskog

som sagt missade jag tåget efterom man inte kunde handla några biljetter,men jag roade mig en timme på centralen genom att prata men tobias i telefon. Tågresan underhöll luffarna och alhkolisterna mig och alla små barnen som skrattade konstandt åt dem i en timme.

frame i kristianstad hämtade lousie, bea och lousie kompis mig och det var lite fortkörning och lite poliser men vi klarade oss. När jag väl anlände till hanaskog var maten klart så det var bara att byta kläder och sedan slå sig ner vid bordet. Tacos var det som serverades denna kvällen, När vi hade fullt magarna men mat började vi  hälla i oss drickan och jag var inte alls på humör för att dricka mig full så det blev en lugn kväll för mig.

efter mycket sång och dans och klockan bara tickade iväg kom taxin keif och hämtade oss för att köra oss in till kristianstad. Han var mycket trevlig. Lousie mådde mindre bra och var atvungen och ta en paus mitt på vägen för att besöka åkern. Framme och vi alla kom in på stället och dansen började. Kanske inte den bästa dj:n men vissa låtar kom ju faktiskt. Våra önskelåtar fanns inte eftersom han bara hade/kunde 15 år gammla låtar.

hemfärd klockan 03:15 när allt stänge och vi ville festa och dansa mera. Men nej leif kom och hämtade oss och tog oss hem. Tillbaka i hanskog och madde blev ledsen så vi hade ett litet deep talk och det tyckte jag var bra , men sanna somnade. Kom i säng 06:00 efter att ha kastat ut rafad från vårat rum. En mycket rolig kväll men som vanligt blir det alltid lite för mycket för visa, tack för denna helgen.

fest , var då ?

hemma hos louise nu efter mycket om och men, missade tåget och fick ta nästa med alla fulligisar. men nu är jag här och har tjejmiddag mitt ute i skogen i något som heter hanaskog. vart ligger de på kartan igentligen ?

dåligt internet

först måste jag bara säga att min internet inte har fungerat som det ska, och det är därför jag inte har kunnat skrivit. inget speciellt har hänt utan jag har bara jobbat hela veckan, ganska roligt faktiskt. Nu väntar sista dagen på jobb och självklart är det på en lördag då det är som värst. efter jobbet hämtar mamma mig som kör mig till centralen och sedan väntar en tågresa på en och en halv timme själv till kristianstad.

Blir nog hur bra som helst för jag slipper jobbet med att laga maten och basta som jag inte gillar att göra , kommer och får maten serverd på bordet, det är ju så det ska vara eller ? Nu tänkte jag ladda på mobilen lite låtar som jag ska underhålla mig med på tåget. Händeser om kvällen får ni imorgon.






skolan+jobb

morgon träningen bestod av ledarpratik och det var väl hysat skoj förutom att bli kallad lilla my, men jag hämnades på dem andra genom att tilltala dem men sina barndomsnamn. Inte så svettig träning om man säger så men fruksoten uppskattade vi enormt idag. Alla krängde som aldrig förr och jag var fortfarande mätt när det var lunch i skolan.

på jobb har vi inte haft allt för mycket att göra. Ganska mycket personal och vi var fyra som stängde idag. Övningskörde till burlöv för att handla en klänning som jag hade tänkt ha i helgen men självklart passade den inte, och jag hittade inget annant iheller. men såg en annan fin klänning idag på hansa så jag köper den imorgon så att lördgens outfit är räddad.
nu är det dags för criminal minds, saknar älsklingen i sängen bara.




redovisning

idag var det muntliga i svenska, gick hyfsat bra för att ha gjort det på en dag.  körningen gick också bra, mycket roligare att köra på landsväg. försov mig så det blev ibgen frukost alls, utan fick köpa en bulle på konsum. Skolan var inte rolig eftersom vi hade provet och det endast var fyra stycken som redovisade, sedan var det samhälls lektion och där blev det inte mycket gjort som vanligt.

Nu efters skolan har jag tagit mig en lietn tuplur kändes att det behövde jag eftersom jag stressade imorse.HAr legat och myst med älsklingen i sängen nu , eller han har myst och jag har läst min bok.Nu väntar möte med tränarna och sedan träning, och vi blir nog fler än förra gången, får se om det blir lika roligt. Hoppas att deflesta bestämer sig för att stanna.
nu kommer bea och hämtar mig inför mötet.

usch

klockan bara tickar iväg och jag har inte kommit någonstans med läxan, har i princip inte gjort något. Skällt lite på mamma eftersom det inte fanns någon mat hemma. Är fruktansvärt trött och är sugen på chocklad, funderar på att ta en snabbis till konsum och handla eller gå ner i skafferiet och göra chockladpudding.
fick precis sms av älsklingen han är på väg, och snäll som jag är har jag laddat ner en film till honom.


skolan

tillbaka till skolan och det kändes inte alls som om man ville vara där, vi alla behöver nog lite mera lov men det är ju snart lov igen och jag hoppas att dessa fem veckorna går undan. Det har varit helt underbart men en vecka- där - man- har-tid-och-kan-göra-vad-man-vill. Man bestämer själv hur ens vardag ska se ut.

denna veckan kommer att bli stressig och en massa saker skab bli gjorda. Till att börja med har jag nationellt prov imorogn i svenska och det är muntligt och eftersom maria sa att det var nästa vecka har jag inte alls förberet mig och inte börjat överhuvudtaget. Det blir körlktioner nästan varje dag och inte nog men det så ska vi jobba ondag , torsdag och fredag. Bara att sätta igång med svenskan och hoppas att älslingen skyndar sig hem från jobb så han kan hjälpa.

ute på vägen

nu blir det övningskörnig med mamma och sedan blir det tacos hos älsklingen. Idag inviger jag även min nya vinterjacka. Igår bestämde vi tjejer i klassen att skita i bilden imorogn så vi får en mjuk start eftr lovet sp imorogn börjar vi 12:45 men en lektion. det kan vara ganska lagom på en måndag efter en hel veckas lov.

söndag

usch , söndagar är så tråkiga. alltid massa läxor som måste göras och städa rummet och det blir ingen slapp dag alls som man tänker sig varje söndag ska bli. Alltid fullt upp men saker som man bara skjutit upp och söndagen är den dagen man måste ta itu men alla sådana saker eftersom det är den sista dagen på veckan. Idag ser min söndag ut att städa på mitt rum och försöka börja på läxor , inget jag lovar men ska göra ett gott försök.

maskerad

gårdagen bestod av träning med mamma på bulltofta och det känndes att det var ett tag sedan man rörde på sig. efter träningen vet jag inte vad som hände men jag somade och sov i typ 5 timmar. sean blev det hem till rickie och käkade mat och sedan maskerad utklädnad. rickies dräkt var väldigt genomtänkt och han fick bli jokern, och jag blev faktiskt rädd för honom. kvällen började lugnt men kom igång lite smått. Inte så väligt lång fest så vi drog och käkade redan klockan tio över ett, och självklart blev det maxi för dem har ju äntligen öppnat i malmö. Kassörskan vi fick var allmänt snurrig och fattade ingenting och vi fick all mat mycket billigare men det tackar vi bara för. Efter maten bar det hem till älsklingen där vi somnade ganska snabbt.

RSS 2.0