en träning kvar

endast en morognträning kvar av denna terminenen och jag håller på att dö så glad jag är över att slippa dessa morgonträningar som börjar redan halv åtta. Nu kan man ligga kvar i sängen en eller två timmar längre, inte för att de är så många skoldagar kvar men de känns iallafall helt underbart.

idag va första gången jag tränade fotboll på ca 5 veckor och de känndes helt okej, blir ett pass ikväll igen, tror dock att detta kommer vara lite roligare för ska träffa dem bäst lagkamraterna. blev inte så mycket skoldag idag iheller men blev lite betygsnack i svenska och nyhetsnack i samhällen. Imorogn är de grill fest hos mig för laget för en uppladdnig med mat inför lördagsmatchen som vi bara måste vinna.

snart kommer bea och vi ska mysa till film
och jag tycker att de ska bli jätte roligt
för vi har inte gjort de på länge.< 33



gammal

en myckdet gammal bild på mig och beatrice
skulle tippa från 2004,  

regniga måndag

Fan va segt idag när jag vaknade av klockan 07:00 och tittade ut genom fönstret regna de satan. Vände mig om i sängen och såg älsklingen som låg och sov. Hade nog hellre legat kvar i sängen hela dagen. Issa var helt väck och hade gått till bussen alldeles förtidigt så hon tog en svän om hem till mig. Seg som jag var gjorde jag att vi misade bussen men precis då fick jag sms av maria som sa att hon skulle ta brum brum idag.

Första lektionen var samhäll och jag hade självklart inte gjort läxan.Rast från 09:30- 12:40. Igentligen skit härligt men de finns inget att göra under rasterna när de störtar ner regn. Men de belv en shoppingtur och jag handlade mig en regnjacka. Nu är de dags att prata betyg med håkan kråkan min projekt och företags lärare.

puss



Vad blir ditt namn baklänges?
ym

Har du gjort en snöängel i år?
ja , de har jag

Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?
aldrig

Platt eller lockigt hår?
idag platt

Är du kär i någon?
jaooo

Vad gör du när det regnar?
håller mig inne , eller hoppar i vattenpölar

Första sporten du gick på?
fotboll

Vad längtar du mest till just nu?
krypa ner i sängen med en bra film och lite chips

Vilken tv-serie är bäst?
de finns ju en del, men kanske top model,
OC,

Kan du gå ner i spagat?
nej, för de kan jag inte

Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
ja , de händer

Röd, grön, blå eller gul mjölk?
helst röd , men oftast blå

Vad har du för färg på ditt påslakan?
byggare bob och ett rosa

Vad ska du döpa dina barn till?
efter namnen i svanprinsessan

Sommar eller snö?
olika ,men snö är mysigt

Bikini eller baddräkt?
bikini

Riktig gran eller plastgran?
riktig gran men mamma tål inte

Tänt eller släckt när du ska sova?
olika

Vem kramade du senast?
tobias

Vill du bli president?
nej.

Kan du ditt mobilnr utantill?
ja, men det är bara för att det är så enkelt.

Vilken färg har din jacka?
beige

Är du höjdrädd?
nja, ibland

Vilket land vill du åka till?
alla .

Vad var det senaste som fick dig att skratta?
maria

Vad ska du göra NU?
prata betyg med håkan

grattis broder

vet inte riktigt vad som är skönast min bror är snart klar med lumpen och jag vet inte om jag tycker det ska bli skönt eller inte att han kommer hem på helitd igen. Klart att jag saknat honom här hemma imellanåt men de har också varit så lugnt.igår firade vi honom och hans kompisar för muckning i trädgården.blev inte så mycket folk med de va skoj.


nu funderar jag på att städa mitt rum för de behövs verkligen men jag har inte orken till de.deutom ska min mammam ha tjejmiddag. Annars har jag bara legat i sängen hela dagen och kollat på tv och halv sovit. väntar på att älskling ska ringa mig. ska nog åka och handla en fruktsallad så att jag får lite energi att städa och verkligen göra något idag.


puss


bal

då va de dags för balen  som vanligt var jag ute i sista minut och fixade allt. Hade samling på gustav adof torg vid sex tiden för att åka med bussen till svaneholmslott.  väl framme belv de mingel och allmänt prat om slottet och så, innan vi begav oss in för att äta. senare under kvällen var de dans ute på gården. Måste tacka issa för att hon fixade håret och hjälpte mig hemma. kvällen var annars helt underbar och vi var väl hemma någon gång vid två tiden.  jag älskar dig

324664-107bal me and tob

bal again

gäsp

hejsan
 
2 läxor avklarade utan plugg idag hade vi prov i inköp pch varuhantering och jag verkligen orkade inte plugga igår.öppnade inte ens boken och läste igenom halva steniclen vi fått. Klarade provet iallafall, känns skönt för jag har verkligen ingen energi att lägga ner på skolan längre.

längtar till på torsdag då jag ska på bal, har iallafall klänning men saknar dock resten och jag vet inte när eller hur jag ska fixa de andra.idag har jag varit duktig och städat mitt rum eftersom jag va hemma från skolan så tidigt och ikväll ska jag spela match enligt mina tränare men vet inte hur de ska gå för av min sjukgymnast får jag inte ens springa. nu dags för lite digistive kex med vitlökssmör som även va min lunch i skolan.

puss
image106

ingen träning

vet inte vilket jag längtar till mest  att det bara är två veckor kvar av skolan eller att jag kasnke får börja spela fotboll snart igen. Det är ju riktigt skönt att slippa alla tidiga morgnar för att bege sig till skolan men om man inte går i skolan så kommer jag ändå att jobba. Fotbollen är ju bara så jävla rolig och inte minst kompisarna i laget. Men de blir nog igen riktig sommar utan fotbollen.

just nu sitter jag på idrottsterorilektionen och vi har precis blivit klara med vårat arbete. Fick också reda på att tränigen var inställd idag, för att spelarna behövde vila. Och jag som var så taggat på att träna idag. får se om mammsen kanske kan göra mig liet sällskap då.

puss


du är de finaste någon kan få . . .

gårdagens match var riktigt kall och inte nog med de så förlorade dem med 19-12. Efter matchen gick jag och älskling hem och sov en liten stund innan maten. Efter maten tog jag fram cyklen och begav mig till beatrice, möte även upp rafad på videdalskolan men som vanligt var hon lite sen. väl hemma hos beatrice blev de chockladglass med varma sogsbär och mys till film , kan de bli bättre ?

blev en ganska tidig kväll för tjejerna skulle upp tidigt idag och spela match, men jag gick hem till älsklingen och kollade på film. Somnade , så det fick bli att jag sov där. Vi har legat och myst hela morgonen och busat med vatten och grädd krig.


Don't - Don't close your heart to how you feel

var tog sommarvädret vägen, idag är de ju hur mullet som helst och jag som ska spendera hela eftermiddagen ute för att kolla på min brors match, Den kan ta allt från en timmer til 4 timmar men jag har bestämt mig för att kolla för de va ett jäkla bra tag sedan, dessutom är det ganska skoj att kolla när dem springer runt och bara drar ner varandra och gör värsta bögahögarna.

nu är de inte långt kvar tilt efterlängtade rhodos med tjejena , vi åker från sturup kl 06:10 den 6 julioch jag längtar satan. nu gäller de bara att spara pengarna men som tur har jag hittat mig ett sommarjobb, eller kanske inte jag utan pappsen fixade de till mig. jag vet redan nu att resan kommer att bli se sjukaste vi någonsing har gjort tillsammans. men de kommer bli helt underbart en hel vecka med tjejerna.

nu är de dags att vara lite duktig och göra lite läxa, även om jag verkligen inte vill
men de är väl som så att de måste göras.


Puss


sommartider

hejsan

lite synd att det fina vädret har försvunnit, var lite små kallt imorse när jag begav mig till fotbollsgymnasiet. blir ingen träning för mig denna veckan iheller. ska till ville på torsdag och se hur de är och få lite nya övningar.
skoladagen bestod annars av inköps lektionen som vi klarade av mycket bra, inget tjafs denna
gången iallfall. blev klara med uppgiften så vi fick gå lite tidigare , kanske inte så lite tidigare de va trorts
allt 1 timme och 15 minuter. Under rasten la vi oss ute på skolgården och sola lite, men vi blev mest attakerade av småkryp så vi gikc óch handlade lite glass istället,
under svensklektionen kollade vi klart på filmen och nu ska vi bara skriva en sammanfattning på den och eftersom isabell och jag gjorde de medans dem andra kollade på filmen, så slipper vi gå på nästa lektion,
riktigt skön torsdagen kommer att bli. idag gäller de att göra lite läxa och senare ikväll ska jag kolla på div. 3 som har match.

PUSS

                                                                                                               12/5



gjorde även ett litet fynd idag
en klocka, eftersom jag är
så trött på den andra.









Dagarna kommer, och dagarna går.
Jag älskar bara dig, och jag hoppas du förstår.
Det finns en dröm, och du och jag lever i den.
När du ser på mig, så stannar tiden.
Tusen diamanter finner jag i dina ögon,
Alla mysiga stunder i livet, det är du som gör dom.
Älskvärda stunder när jag ser dig le och skratta,
utan dig skulle jag vara borttappad.

trevlans söndag

söndagimage100image95













spenderat hela helgen med älsklingen
mycket mys och solning i de fina
vädret.   

i love you

freitdag

äntligen fredag
sitter på info och layout lektioenen nu
och jag gör nästan vad som helst för att
få gå ut och lägga mig i solen istället.
ingen träning ikväll eftersom laget åker till
mallbacka , lycka till.

onsdag morgon

godmorgon eller man kan kanske inte riktigt säga de
eftersom klockan redan är 09:25, och jag börjar inte förrens
kl 11:00 vilket är riktigt skönt, och så slutar jag vid ett tiden
nu sitter jag och funderar på vad jag sak ha på mig,
de är ju faktiskt riktigt fint väder ute.


puss


ain't got a clue

måndag igen
hände inte mycket i skolan idag, hann med två lektioner och lite filmtittande på harry potter under rasten.
idag blir de ingen träning eftersom jag ska på undersökning med knäet, sedan på teater.
fick precis älsklingens matkort från hans skola och dem ska jag och issa njuta av resten av veckan .
sitter här och funderar på va de blir för smaskig lunch imorgon.


puss puss


me



image53   

beatrice green.
<3  

sommaren är på väg

hejsan

igår började dagen med att jag radaf och beatrice åkte upp till stan för att möta sanna för vi skulle åka till bo01 och fika och njuta av de fina vädret, men när vi väl kom upp till stan orakde vi inte ta oss till bo01 så vi beslöt oss för att bara äta i stan. alla var vi halvskadade på ett eller annat sätt och där gick vi små haltande igenom hela stan.
det blev kina mat och det var underbart god, vi alla var lite trötta så vi bestämde att vi skulle sätta oss på bussen till träningen och vi skulle åka hela vägen från trianglen. vi alla satte oss rätt på bussen och började små somna.
mitt i allt kommer min älskling på bussen.
det blev ingen träning utan storstädnig av hela lokalen och det tog hela två timmar , men min grupp slapp iallfall ta toaletten. efter städningen gick jag hem till älsklingen och vi tittade lite på tv innan axel kom och hämtade oss för att åka till slottis där väntade grillning och mys på en skolgård, hahah vi var ändå runt 10 stycken. vi tyckte det blev lite kallt så vi gick hem till en av tjejerna som var med och badade i hennes poool. 25 grader och de va riktigt nice.
en del blev ju islängde med kläderna på och andra blev ikastade var 3 minut.
efter ett gott dopp blev de bert film , den killen är ju bara så sjukt härlig

RSS 2.0