du får inte . . .



Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart

nyår

sista dagen på året idag och jag börjar daen med ett träningspass med mamma, sedan blir det solarium. Måste få lite färg när man ska bort. Lika bra att börja förereda ingör resan som är sådär om en månad.
Ikväll ska vi hem till sannas pojkvänn micha där det bjuds på mat och dryck, när vi fyllt magarna ska vi bege oss vidare till hans kompis som ha fest. SKa nog hinna med att städa rummet och sådan innan vi ska bege oss, ska inte vara där förrens vid 7 tiden, så rent tidsmäsigt ska jag nog hinna , men det kommer alltid en massa hinder på vägen.

30



sista dagen innan nyår, och jag har självklart jobbat. Får hoppas att det va sista jobb dagen av detta året. Väldigt seg dag idag på pappas jobb, inte mycket att göra och dem stängde av maskinerna mycket tidigare för att städa men det är bara det att det tar oss 15 min att städa och dem typ en och en halv, så tidsmässigt skulle jag jobba fortfarande.

morgondagen ska jag träna med mamma och sedan försöka fixa mitt kort, eftersom det inte har kommit än. Ball att man inte kan handla något. KAnske bra i och för sig att man inte kan ta ut pengar för då kan man inte slösa.
nu kryper jag ner i sängen och ser på rå boxning.






























återigen jobb

jobb idag igen och mitt huvud var fortfarande segt sedan gårdagen. Huvudet tänker en sak men händerna gör en hela annan. Idag var det iallfall lite lugnare som jag trodde men det fanns forfarande saker att göra. Vi fick ut en del saker i butiken så att det finns kläder att handla.

Städningen efter stägning var ett helvete, tog en timme och femton minuter att få ordning på butiken och då var vi fyra stycken. Mitt huvud är lika slitet och trött är jag så idag har det bara varit en hemma kväll. ska nog snart krypa ner i sängen till en bra film. Imorogn blir det jobb på pappas jobb, och hela dagen går åt jobbet så missar tjejkvällen vilket är synd faktiskt.


<3


mellandags rea

ja som sagt, mellan dags rea och självklart har jag jobbat. kanske inte det roligaste men det är pengar att pocka hem. Kanske inte det bästa man kan göra på ett lov att ställa sig i en butik och stessa 7 timmar om dagen, och plocka ut och plocka undan från kunder, svara på allmänt konstiga frågor. Hade nog förederagit att ligga i sängen och dra sig den där sista timmen och sedan själv ut på julrean och terra alla andra personer som jobbar i butik.

asch, två dagar avklarade och tror att de lugnar ner sig lite till tills morgondagen. Har en del att fylla på i butiken, fick iallfall reda på att vi var den bästa butiken , alltså den som säljer bäst i hela sverige under denna månaden. Andra månaden i rad nu. Nu väntar jag på att maten ska bli klar, idag serveras det mammas svamp gryta . ni hör ju själv hur det låter men hon lovade att göra stora svampar så att jag kunde pilla ut dem.

ikväll ska jag hem till john, jennie och deras bebis, har inte blivit av innan. Ska passa på att ge våran julkapp också,Imorogn väntar jobb igen som sagt, så hoppas inte att vi stannar hela natten.Nu är maten klar så dags att springa ner och fylla magen.

jul

årets jul avklarad , och tomten var här som vanligt och lämnade fin fina paket. Även fast det inte var värsta grymma utklädda tomten så gick nog lill kusinen på det iallfall. Paket fanns det gott om och det belv en del nyttiga saker och en del man önskad. roligast är nog tahiland, nöjd nu mammsen.

åker iallfall i februari och är borta i två veckor, kommer hem sådär lagom brun när alla andra kämpar med solarium här i kalla malmö. Fick även pengar av morfar och farmor till resan. Idag har jag inte orkat göra någonting utan bara degat och nu väntar jag på tobias ska komma med maten som jag ska laga till honom, senare hem till ivar på förfest.


måndag

måndag idag och om bara två dagar är det jul, inte helt klar med julklapparna än men mamma måste  eller ska hjälpa mig med den sista. Idag är det jobb, är fortfarande trött i huvudet från helgens stess och idag blir det att stänga. Kommet ta skit lång tid eftersom det är så mycket pengar som ska räknas men hoppas på att jag inte är själv.
Ingen träning och det känns att man fetar till det, får väl göra någon slags träningn själv - om jag bara kunde hitta min ipod. nu dags för att förbereda inför jobb.

lördag

lödag, trött ar jag efter gårdagen men började 12:00 idag så hann iallafall sova ut lite grann. På jobbet väntade ett helvete med folk, ställde mig i kassan direkt och kom inte därifrån förrens vid 3. Men det är kul när man säljer som man ska, Hade ett kort pass idag och jobbade endast 4 timmar.
Nu är det snart matdags, och sedan ska jag hittta några planer för kvällen. 


blont eller brunt ?

fredag och julmys

mys med tjejerna var det som stod på schemat, men innan de var det dags för jobb. Blev jobb mellan 10:00-18:00 ett långt pass som man jämför med mina andra, men det känndes inte som om det var sådär mycket längre. SKoj nu när det är så mycket att göra och en miljon kunder handlar.

hem från jobb direkt till sanna och där blev det snack om studenten och vidare. Emma kom om hämtade oss för vi skulle bege oss till bjärred för julmys med alla tjejerna. Väl framme bjöds det på lusse bullar , pepparkakor, och chocklad men nugat, mycket gott. Blev julklapps lekar och paketerna stämde bra på alla.


bio kväll

besöket på ikea var trevligt och det bjöds på att prova sängar och självklart ikea´s speciall mat nämligen kötbullar och potatis men lingon och brunsås, och tur som vi hade kostade det bara 16 kronor idag.Bea hittade sina rammar och sedan begav vi oss hemmåt till hennes hus. blev dege time framför tv:n.

efter en stund bestämde vi oss för bio, louise och tobias skulle också få följa med. Efer många om och men blev det den nya svenska filmen " låt den rätta komma in" vilket var svin dålig enligt mig. Handlade om en liten flicka som var vampyr och dödade folket i byn, och en mobbad kille som blir hennes vän.

rosengård har ytterligare kaos och man har spärrat av alla vägar där runt omkring, vilken tur att jag måste ta mig igenom för att komma hem för att inte ta värsta omvägen. Men folket hade typ försökt att tänka på bensin macken men inte lyckats något vidare, men då hade man slängt massa bilsläpp i rondellen och tänt på bilar, hur sjukt får de bli ?



vinterlov

äntligen , nu är det vinterlov men det känns inte som det. vart är julstämningen ?
jag saknar snö, jag saknar kyla , känns som om varmare tider är på väg nu när vintern ska börja
ingen lång skoldag blev det och inte så mycket till hej då och god jul och gott nytt år till klassen iheller eftersom vi endast var 7 stycken. nu ska jag snart sticka ner och hämta cyklaen i garaget och bege mig till ikea med bea, och inte alls att jag kommer bli mer sugen på att flytta då ?

vänskap

Jag ser dig i mig, jag ser mig dig.
Vi är så lika, samma tankar samma liv
Vi har visioner som vi inte talar om.
Båda tiger båda vet.
Inget vi ser men allt vi vet

Vi ringer inte och talar om att vi saknar varan
Vi skickar en tanke via vårt vännskapsnät
När du ler är det äkta
När jag ser din smärta av något som dig tynger
Är vi båda i botten, tilsammans i mörkret

När du är förälskad ser jag det före dig
Då ser du på mig att jag vet.
Då anar du dina egna känslor och blir kär.
Vi finns för varandra även om ingen annan är där.



måndag

blev jobb igår och ute middag med älsklingen och sedan bio, twilight och den va völ bra så som alla andra har sagt. Spänande och allt, kommer lätt att finnas bland filmsamlingen här hemma. Idag är det sovmorogn och det är bara en lektion som väntar och den börjar inte förens vid ett. älsklingen sov här och vi har precis tagie en morgon dusch.

ikväll är det mys med favortiterna rafad och bea och kanske om jag har tur ska jag på en visning av en lägenhet och bea följer nog med som sällskap. men efter skolan måste jag hem och städa mitt rum annars har jag väl en ganska arg mamma väntande när jag kommer hem igen.

saknar sommaren , men och jag har tur åker jag och hälsar på solen i februari.

lussevaka

lucia i skolan och vi mötes upp en halvtimme innan och hade lite fika med klassen, blev lussebullar och julmust. oh i love julmust. lucian var inte någon höjdare, kände inte igen en enda sång dem sjöng typ och det var de minsta lucia tåget. inget jobb idag iheller, men har kollat upp lägenheter som jag vill flytta till nu.

ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men det ser ut som om planerna styr åt tjejerna. HAde varit skoj att dra ut idag men har ju cup imorogn men får se vad som händer. ha en bra fredags kväll allihopa.









































will






If I could be like that,
I would give anything.
Just to live one day
in those shoes.
If I could be like that

kallt väder

sm var katastrof, kul att vi ställer upp iallfall så att man får känna på att spela lite cuper med skolan också. Väldigt kul att det är en av eleverna som måste ta tag i allt och boka buss m.m väldigt skoj att lärarna engagerar sig.
mötes iallfall upp påstadion vid 9- tiden och sedan började resan mot båstad.
framme va vi taggade och förväntade oss ett lag men klass , men närvi klev in på planen möte vi ett lag av icke- fotbolls spelare , folket hade inga benskydd och dem visste inte vad futsal var för något så det fick vi skita i. Om man nu kan kalla det match och inte för lek så slutade det iallfall 21-1. Hemfärden var trevlig och jag och issa intog främre raden och vi bjöd på sång. Maria sov en del på bussresan men vem är färvånad igentligen ?



tisdag

dm i helgen kom vi tvåa, fast finalen var jämn men som vanligt vinner mff/ldb med så kalld tur. Ska inte sitta här och snacka om deras spel och spelare men tyckte iallfall att vi gjorde en bra cup och det är synd att det närmar sig slutet för visa i laget men det är som sagt deras val. Vi kommet att fortsätta att ha lika roligt som innan.

blev skola och jobb igår och idag och är nästan precis hemkommen från jobbet, fick ta och slänga i mig lite mat. Blev störd av en som kille som ringde och ställde en miljon frågor men han sa att om man svarade på deras frågor skulle man få poöng som sedan blev presentkort.

nu kom precis bea hit och nu ligger hon och sjunger i min säng och vi ska snart bege oss till träningen, ge oss träningsverk. Nu är det laddning för träning, idag ska vi ge gärnet, inte sant bea ?

party ? ?

skidsko åkningen gick hur bra som helst, blev inte så lång åktur men det kändes i fötterna och vi var nöjda med insatsen iallafall,. Efteråt begav vi oss till ica maxi för att handal lite mat och dricka och sedan vidare hem till emma för att äta gårdagens rester , vilket var tacos. blev en del snack vid middagen, mychket mys snack.

senare blev det 65- års kalas för min del, kanske inte det roligaste men det var väl helt okej. nu tror jag inte att jag ska göra så mycket, cup väntar imorgon men jag är riktigt taggad just nu.



hittade den här bilden, måste nog vara från i sommras någon gång.

skridskor

lördagen börjar med skridsko åkning, efter lite velande av visa som inte kände sig allt för nyktra men det blir av, kanske inte så länge men skoj ska deb bli. precis klivit ut en dusch och nu ska skridskorna prövas, de va ju ett tag sedan man åkte. om man tänker efter så blir det nog bäst med leggings och någon tröja och möa, vantar och halsduk.


here i am , . .

efter körningen gick jag hem till louies lägenhet där bea satt och plugga, bjöd på kulglass och den var mycket god. Blev ett snabbis besök och sedan vidare till skolan där arbetssäkerhets lektionen väntade, inte mycket gjort men blev lite filmtittande. efter skolan möte jag upp bea i stan och vi handlade lite julklappar, fick iallafall löst det men tobias, eller en liten del av den.

hemligheten som jag nämde för några dagar sedan var att vi juldekorera louise lägenhet eftersom hon inte varit hemma, hon blev glad över överraskningen vilket var bra. Man måste ju ha det jul-igt hemma och speciellt om man är sjuk och spenderara alla dagar hemma, så hoppas det gjorde gott att vi pyssla den till dig.

ikväll har jag ingen anning om vad som händer, jo mamma kommer hem förresten, så nu blir det att städa och jag tjänar 100 kronor för att jag städar brosans rum. nu sätter jag på musiken och röjer på rummet.
lite bilder från lousie lägenhet.


här börjar vi,  tobias var inte så insatt i
det så han hade med sig en chips påse och trodde
att han skulle få sitta och titta på, men där hade han fel.
























still awake

fortfarande vaken och jag har tänkt att gå och lägga mig, men min kropp vill inte.
 känner mig hur pigg som helst, kanske ska stanna uppe ett tag till och busa,
som sagt lugn fredag imorgon så det blir nog att vara vaken ett tag till och göra vad som helst.
god natt till er andra.




chocklad

hoppade träningen imorse, eller tränade i tisdes så det var ok att inte träna idag, hade sovmorgon och det har jag inte haft på ett tag. Det var riktigt skönt att kuna sova ut och ta den tid man ville när man skulle göra sig i ordning. Ingen lång skoldag idag heller och senda vidare hem till älsklingen som bjöd på lunch. belv en liten jobb stund även idag och imorgon är det första dagen jag är ledig sedan föra fredagen. 
- nu blir de criminal minds men mys.



i sommras när vi var på väg till bakken
- jag vet att det ser ut som om jag har värst tandställnigne
men det har jag inte.

snart är det jul ,

en snabb runda i stan med bea igår, och vi kom på värst idén och självklart utförde vi den, blev shopping och sedan mötes vi upp på kvällen för att fixa allt och så . kan tyvärr itne nämna vad det är än, men de kommer. idag blev det iallafall träning imorse, ovanligt på en tisdag men kan inte på torsdag så fick byta dag. träningen var riktigt dålig så nu förväntar jag mig en bra träning ikväll som man kan få något ut av och känna att det är tränat man har gjort.


RSS 2.0