kristiastad

kristiastad trippen är nu alvklarad och jag är glad att jag gick med på att dra dit. Kanske var jag inte lika sugen på det när jag steg upp 07:00 igårmorse för att hinna med en del saker innan jag fick bege mig. var tvungen att duscha och städa på mitt rum, men jag hann och vi träffades på centralen som bestämt. Tågresan var mycket trevlig och fast vi var trötta blev det ingen sömn men det får vi nog skylla på min mobil efetrsom den är så proppad med så bra musik.

Framme i kristianstad var vi lite vilse men det ornade sig när jag fick mitt lokalsinne tillbaka. Shopping blev det och jag handlade endast nödvändiga saker, mycket positivt men bea sprätte pengarna men det var ju planerat så det var bra. När vi satt och käkade bestämde vi oss för att stanna i kristianstad, och vi planerade på att ta in på hotell men den planen förstörde louise när hon sa att vi inte fick och att vi skulle sova hos henne, snällt men det har varit skoj på hotellet. Blev myskväll men hyr-filmer och jag satt där ensam med mitt godis. Kanske itne bästa valet av filmer men det gick väl ändå.

vaknade gansak tidigt idag och det var ju skönt att komma upp i tid för en gång skull. Blev frukost sen slapp framför tv:n. sedan lämnade louise mig och bea ensama hos henne för att hon skulle träffa sin moster, vi tog oss en fuling och lånade hennes dusch och sedan begav vi oss hemåt eller iallfall mot bussen. Missade tåget precis så vi tog en runda in i kristianstads kyrka och där satt vi och väntade in tiden. En mycket trevllig resa och jag är glad att jag föjde med som jag tidigare sa, tror faktisk att jag behövde komma bort en dag.

stan



jobbet började klockan 8, lite segt att komma upp men efter att mamma ropat på mig ett antal gånger slet jag mig från värmen. På jobbet fanns det mycket att göra som vanligt och tiden rullade på snabbt idag, och det känndes inte alls som om jag hade jobbat 8 timmar när klockan slog 4. Pappa kom och hämtade mig och sedan körde han in mig till stan där jag möte upp tobias som skulle shopps vintersaker, det blev en jacka skor och halsdukar och mössor. Själv hittade jag mig ett par vantar och en inne jacka. Nu ska vi dra hem till rickie och slöa, imorgon drar jag och bea til kristianstad för att slippa tråkiga malmö för en gång skull komma bort från stan och se något nytt. tåget lämnar stationen halv tio om allt går som det ska.

fotbollsträning - äntligen

tisdag och idag var det körlektion och jobb och sedan möte med fotbollen som stog på schemat. Körlektionen gick åt helvete och jag orkade ingenting, jobbet fanns där en miljon saker att göra. Stressig som fan men dagen gick väl ändå ganska hyfsat snabbt. Älsklingen kom och hämtade mig klockan fem senda bjöd han på middag och sedan blev jag så trött att jag var tvungen att sova en liten stund. har man inte väldens b'sta pojkvän. Fick typ sova i 5 minuter innan det var dags att bege sig till mötet, mötet i sig var bra och det ser faktiskt ut som om husie if dam har en´framtid. tränade friviigt senare men 6 andra och vi kämpade på och det känndes verkligen att vi inte haft några träningar på ett tag. Nu dags för ducshen och sedan sängen.






usch . .

hmm , vi hittade faktiskt något att göra igårkväll. melle åkte hem och bytade kläder medan jag och bea låg kvar i sängen och drog oss sådär två timmar till. Senare kom sandy och hämtade oss och vi stannade på big bowl iallafall. Vi hade ingen bana men vi skulle ta oss några drinkar och vänta på rafad som var där med sitt jobb. vi hann dricka 4 liter cider innan raffs kom till oss och hon spenderade nog en halvtimme  med oss sedan väntade hennes snygging. Vi träffade mycket trevligt sällskap och vi satt och disskuterade allt möjligt i typ timmar. Dem tyckte vi var små söta flickor men det kan man väl förstå erftersom dem var  allt från 12  till 8 år äldre än oss men skoj hade vi. När klockan närmade sig ett började folket dra sig hemmåt och banorna blev lediga , och självklart passade vi på att spela då. Kanske inte gick jätte bra men vi lyckades nog slå en och annan strike. Spelade på två banor och den ena spelade vi på gratis så det blev en del löpningar mellan banorna. Nrä big bowl stängde klockan två ringde jag älsklingen och han kom och hämtade mig. Det var en mycket roligt och trevlig kväll och det var något annorlunda för en gågn skull. just det under kvällens gång fick vi vara vittnen till tre slagsmål, lite sjukt men det verkade som om slagsmålen drogs till oss.

idag har jag knappt lämnat sängen, kännde inte alls för att göra något idag så har kollart på tre filmer och det har varit så underbart. Nu börjar magen kurra så nu snart blir det pommes men lite jensens sås såklart. Hade även tänkt ta mig en litet bad också.

vad gör man på en lördag

ingen anning vad vi ska hitta på. just nu ska vi försöka göra en lista på vad som finns att göra på en lördag kväll i malmö, melle vill skräma dina päron nästa helg mred halloween dräkter, bea vill bowla men det är fullt såklart.

* gömma gosedjur
*sminka varandra
*modevisning


som nui ser har vi ingenting att göra och vi har inga ideer iheller. just nu kollar vi igenom och ser om vi har några balla kontakter, som har något ball för sig idag. lycka till för oss.

lördag

blev en sen kväll med älsklingen, och självklart en bra sovmorgon med. Nu ska vi göra oss i ordning sen vet jag inte vad kvällen bjuder på men planerna lutar åt beatrice och pelle melle. Fast jag borde åka till burlöv och handla sakerna  jag la undan igår och lämna in min kamera på lagning som gick i sönder för ett år sen typ.

if i were a boy

min nya favis , kommer spelas sisådär 50 gånger i rad.




ne nu får jag ta och bege mig till honom, fast bara lyssna en gång till
ha en trevlig fredag kväll.

fredagkväll

dagen börjad med körskolan och det fungerade bra, eller det tyckte jag iallfall. Där efter till skolan som var helt utsmyckad med halloween saker, och alla ettor var utkläda. Direkt från skolan till jobbet, ganska mycket att göra idag kan no bero på löningen. Nu ska jag snart hem till tobias och ta hand om honom eftersom han är handikapad och inte kan gå typ.

var och såg hihg school musical i förgår och jag tycket faktiskt att den var helt okej. Ganska vuxen jämfört med dem andra filmerna. Denna veckan har varit tuff och jag har varit extremt trött och jag har ingen anning varför, men det har varit svårt att stiga upp från sängen om morgnarna. Bara haft en träninge denna veckan med och det känns lite konstigt men det har varit skönt.

hmmm . .

körskolan fungerade bra idag, vissa moment är väl dock lite svåra men det är en tränesak och det kommer väl . Efter körningen åkte jag hem till älsklingen och där blev det mat som vanligt. Sedan kom mamma och då åkte jag iväg och övningskörde med henne en liten stund. Sen kom älsklingen tillbaka och vi kollade på greys, sedan blev det lite mys eftersom han ska oppereras imorgon. Imorogn blir det high school musical 3, ser jag fram emot.
nu dags för sängen, känner mig allmänt sliten idag och det blir tidig träning imorgon.

god natt och sov gott.


back to school

tillbaka till skolan, och idag försov jag mig typ för första gången. Men mamma var hemma så hon körde mig till skolan så jag hann iallfall. NU sitter jag här med issa och maria i en tom datasal som vi snart ska ha lektio i, men vi är tidiga så vi tänkte göra lite på arbetet som ska in imorogn. Idag blir det en lång och tråkig dag i skolan och sen funderar jag på att dra hem till älsklingen.

de syns att jag gillar chips va ?
 


rollercoster

nu kom precis älsklingen hem med massa fruk till mig och jag ska sätta mig och spela ett spel som jag hade som favorit när jag var liten , nämligen roller coster. vi laddade ner trean men där fattade jag ingenting så han åkte iväg och hämtade tvåan på jobbet. Nu ska jag nörda mig som fan. Imorgon är det idrottspsykologi så vi slipper träning.

mitt uppe i skoldagen



sitter här nu under lunchrasten och tänkte fixa sista bilden på digital bild, men fattar ingenting så får vänta med det till nästa måndag, alltså måndagen efter lovet. Sen är jag klar med alla uppgifter och då får vi vara lediga från alla lektioner detta året. Alltså kommer jag bara ha en lektion på måndagar, passar perfekt , en bra start på en ny vecka.

imorse var det körlektion som gällde och det går faktiskt bättre än förväntat, känner mig inte alls som en handikapad fisk som ska köra bil utan som en helt vanlig nybörjar männsika. Nu har jag två lektioner kvar av denna dagen sen måste jag stanna kvar i skolan och göra klart ett arbete som ska vara inne på torsdag. Sedan blir det lunche med älsklingen i stan i detta fula vädret. Nu dags att sticka iväg till nästa lektion.



när vi har tråkigt på någon lektion där vi använder datorer brukar jag och issa spana in små söta bebiisar på google, och sedan sitta och skratta åt dem en hel dag.  Här mina favoriter.



söndag ..

sondag , och nu har ännu en vecka rusat iväg. En mycket händelserik vecka men det är sjukt så snabbt tiden bara rinner iväg. Redan nästa vecka har vi november lov och som vanligt proppar alla lärare in en miljon läxor precis innan lovet. Nu sitter jag här och försöker förstå mig på religion.

ska lämna in utkast ett av projektarbetet imorgon och vi har faktiskt kommit en bit med vårat. Filmen är färigklippt nu ska vi bara välja ordnign på filmerna , klippa in bilder och välja musik. Sedan är det förstås skrivandet kvar men det ska inte vara så svårt. Nu återgår jag till pluggandet.

lagfesten

matchen slutade inte jätte bra, men vi är ju vana vid de nu. Nu gäller nya tag. kvällen började hos maria med mat, och saras kladdkaka som smakade underbart. blev dikt uppträdande och massa lekar och dans med våra speciella husie låtar. kvällen slutade på slagthuset och det var sådär eftersom det bara bestod av gammlingar. tobias hämtade mig halv tre eftersom jag var trött och hade ont i benet. kvällen var lyckad och jag hoppas vi alla går samma väg inom fotbollshållet, för ingen har sammanhållningen som vi.



alldelses för mycket gång i stan. .

efter skolan möte jag upp dem andra tjejerna för lunch, tog en jävla tid men gott smaka det. Satt och snacka av oss och sedan var det stan som gällde , alla är lika tjatiga vad alla ska ha på sig och alla verkar vilja handla nytt. känns som om alla kommer vara riktigt fina imorgon och kommer nog inte känna igen varandra. Vi är ju bara vana att se varandra i fotbollskläder.

vi hade också ett uppdrag idag och det var att handla en avslutningspresent till våra tränare. det fixade vi snabbt och enkelt och vi hittade faktiskt massa bra saker. Vi la liksom ner en tanke bakom det hela. Bea hittade inte jätte mycket men det blev iallfall ett par guldarmband, men accessoarer är alltid fint. Själv hittade jag ett par skor som är riktigt fina, får se om fötterna orkar dem imorgon. Hittade även massa saker på gina som jag fick av mamma men alldeles fel storlek. Hittade en klänning så nu är jag lite tveksam vad jag ska ha på mig. men det löser vi imorogn i stressen.
Efter stan bar det av hem till bea för lite tacos käkning men pelle melle, och loi som melle stavar det. Mycket gott och sedan blev det mys framför tv:n.


känns lite sorgligt att det är avslutningsfest imorgon. Några spelare kommer ju att lämna och tränarna med,  kanske inte jätte tråkigt med dem eftersom ingen av oss har kommit någon stans i uveckligen men dem har varit roliga som tränare. morgon kvällen kommer bli rolig och den kommer nog bjuda på en del.



fredag : wohoo

precis sagt hej då till älsklingen som skulle bege sig till jobbet. Ska alldeles strax själv bege mig fast mot skolan förstås.  Idag är det som vanligt med en lektion , sen är det lunch med tjejerna på jensens. Lite mys på en fredag är väl aldrig fel sen är det stan med bea en liten stund, eftersom hon inte har bestämt sig vad hon ska ha på sig imorogn på lagfesten ,så vi får se om jag är till lite hjälp.

LOVE  

vinterjacka

var nere på träningen och det var ingen jätte rolig sista träning dem hade. Avslutningsfesten skulle vi ha i omklädningsrummet , mennar dem allvar `? varför kan dem inte bete sig som ett par vanliga tränare och ta tag i sådan saker. Antingen blir det hemma hos mig eller hos maria, eftersom det aldrig är någon annan som kan erbjuda sig.

hittade precis en underbar vinterjacka, ja vill ha ha ha. Ganska mycket pengar för en vinterjacka som man använder typ 3 månader om året. Men jag är kär i den <3


sex and the city

idag när klockan ringde 06:15 tackade jag nej till att gå upp, idag stannar jag hemma och vilar upp kroppen och hoppas på att denna förkylningen kanske också försvinner. blir sex and the city hela dagen idag, tänkte bädda ner mig och se hela serien från början. ingen träning för mig idag men kanske en promenad senare ikväll ?

regn..


riktigt dåligt väder idag, bara mullet och regn hela dagen. Vet inte riktigt om jag ska stanna hemma från skolan känner mig helt slö i hela kroppen och har typ degat hela dagen idag. direkt när jag kom hem från skolan idag kröp jag ner under täcket och sov i typ tre timmar. Nu är jag lika trött i huvudt som jag är i kroppen så nu slänger jag mig ner i sängen igen så får jag se imorgon bitti hur jag känner mig.



solen ?

vad hände med värmen? jag håller på att frya ihjäl inomhus . . . 
precis ätit lite mat, eller kanske inte ska kalla det mat det var mackor som gällde idag, får väl äta något ordentligt efter matchen istället. tänkte ta ett snabbt städvarv  i gaderoben och trycka undan lite av sommarkläderna, känns inte som om jag kommer att ta på mig en blommig klänning på ett tag nu. Jag funderar också på att inskaffa mig en ny vinterjacka, hittade en men den var väligt kort och då kommer jag antagligen bara frysa om gumpen. Lite läxa ska jag också försöka hinna med innan samlingen.


tisdag

inventeringen var ingen höjdare men det är pengar som gäller, skulle nog inte vilja få jobb på det där stället men jobbade med raffsi och vi hade skoj iallafall. klara lite i tio, lite chockad att vara klara innan,men hem till rafad och käkade kladdkaka, bakade även negerbulle hjärta till sanna eftersom hon fyller år idag, jag fick dekorera och bea fick sköta rimmet. klockan tolv gick vi inte till sanna som log och sov och överraskade henne, lite rädd blev hon men eftersom jag fick min vilja igenom att tända lampan hända inga olyckor som att kissa i sängen , tänk er själva att vakna till och bara se tre idiote stå på ditt rum.
utvilad och fortarande svin förkyld ska jag nu dra till skolan, och sen ladda inför matchen, för den är ett måste att vinna.
pussar


måndag



ny vecka och jag har världens förkylning, ögonen rinner näsan rinner och hostan har bara börjat lugnt. sovmorgon och ska snart klä på mig. Inte så lång skola idag , sen blir det plugg plugg eftersom det är prov i näthandel imorogn om läraren kommer vill säga. måste även upp till komsum och hämta ut mitt paket. Ingen träning idag , idag blir det inventering på biltema kan nog bli roligt, tänkte att jag skulle ladda mobilen med lite fler låtar senare så att man har något att lyssna på.

bara en träning denna veckan, imorogn är det match, final i dm. Sen är det sista matchen i helegen sen är det uppehåll. ska bli skönt, får se om klubben löser det här med nya tränare. Den som var tänkt tackade nej i förra veckan. längtar till lördag för efetr matchen är det lagfest och vi vet inte alls var tränarna har planerat var vi ska vara , vi vet ingenting utan bara att vi ska ta med kläder och sånt direkt till matchen.

helgens händelser

fredagen började med skola, eller den dära enda lektionen och det enda vi gjorde var att kolla på film. Vidare till jobber direkt där det inte fanns något att göra. Undra var alla kunder var.. tiden gick sakta och tror nog aldrig att butiken varit så fin så länge på en fredag. älsklingen hämtade mig runt halv nio och sedan direkt hem och stressa och sedan hem till rickie som hade släkkalas.

lördag bortamatch och samling 08:15. dryg resa och väl framme fick vi ha snabb uppvärmning eftersom vi var lite sena. spelade bra och hade verkligen spelet, domare och motståndarens tränare berömde vårat spel men det blev förlust. Spelade på världens minsta plan och ganska gegig. Maten smakade bra efter matchen men godiset var bättre. Punktering på bussen och fick vänta på hjälp i två timmar, ganska segt med det var tur att det fanns tv.
hemmavid halv två och hem och byta om för att bege mig hem till älsklingen som hade fest, de flesta var väl rätt fragna när man kom fram men det var kul så länge det varade , synd bara att det altid ska finnas omogna människor som ska sno, riktigt onödigt och pinsamt  för den delen också.

söndagen blir mest chill, lite shoppingrunda med älsklingen. Fynd som alltid.ikväll blir det nypponsoppa med glass och såna där knoppar, längesedan och det kan nog va bra för min hals.
pussar

aldrig mer..

gårkvällen var hur trevlig som helt oc inte snacka om maten, klockan rann och jag pluggade ingetning. jag tänkte vara duktig och lägga mig tidigt på grund av morgon träning idag så jag hamna i sängen redan lite över elva men inte kunde jag sova för det var västa livet på nedanvåningen och jag somnade inte förrens klockan 3. Uppstigning idag klockan sex hem och packa väskan och bege mig till fotbollsträningen. Med en sömn på tre timmar var jag inte jätte sugen på träning.
Vidare till skolan och fick veta då att nästa lektion var inställd, gick och fikade med alla tjejer i klassen. Tillbaka mot skolan för nästa letion vilket var arbetssäkerhet, satt där och väntade och väntade det kom ingen lärare så frågade vi vart hon var då visade det sig att hon var  i stockholm. Om nu vi elever måste ta ansvar och informera om vi ska vara borta varför kan inte lärarna göra det med?
presic sovit i sådär 4 timmar för att ta igen natten och nu kurar min mage ihjäl. Ikväll blir det tacos i stora mängder.

kalas time

hemma från stan och det blev en del shopping för älsklngen, massor av sickade tröjor nu till hösten. Hann med en liten fika också och självklart systembolaget när man fyller 20. Blev mycket dricka och det mesta dricks nog upp redan ikväll. Hemma om och ska fräscha till mig lite innan jag går hem till honom igen. Hoppas på att det blir lite plugg under kvällen även om det är kalas men jag har faktisk prov imorgon och det känns som om jag skulle behöva plugga lite mer på det.

grattis älskling. <3

skolan

sitter i skolan nu och har sista lektionen idag, slutar snart och då ska jag gå till stan och möta upp älsklingen eftersom han fyller år idag, så grattis. ikväll blir det ingen träning för att det blir middag hos honom och sen vill jag inte träna iheller,  känner att jag inte vill gå till träningen , fotbollen är nog inte längre det jag prioterar längre utan det är kompisarna i laget. Dags att dra mot stan.


http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=4358


bli medlem och samla era egna poäng

ny vecka

ny vekca och jag sitter här i skolan och har håltimme till kvart i ett, hade en lektion i morse och där fick jag ganska mycket gjort, så vi tjejer i klassen bestämde oss för att skita i nästa veckas lektion och få en riktigt sovmorgon nästa måndag eftersom vi ligger långt fram i kursen. Idag är jag riktigt trött , blev en heldags mys med älsklingen igår och allt började med pizza till mat och sedan blev det bio och en liten promenad i västra hamnen. Hemma från bion vid 12 tiden och och idag var de uppstigning redan tjugo i sju.

ikväll är det träning som gäller men det känns som om jag hellre vill sova tidigt, fast jag borde igentligen plugga eftersom det är prov på onsdag och de fick jag reda på idag. Usch känns som om det kommer bli en lång och kall vecka.
 











regnit väder...

gårdagen slutade med fest hos ivar där vi alla satt och berätta hemligheter, och sedan var det dags för utgång. kanske inte så jätte lyckad men slutade på burger king med mat och rafad som underhållning. Sedan kom älsklingen och hämtade mig och vi åkte hem till honom och sov, klockan 10 :45 ringe min mobil av alarm eftersom jag  var tvungen att gå och kolla på ldb- aik matchen, somnade om och gick upp halv tolv sedan blev det lite stressigt eftersom vi skulle ses utanför ip tolv men tror det eller ej men jag hann.

matchen var inget roligt alls eftersom det piss regna och det är yup minus grader ute, jag kastade på mig så mycket kläder jag hann under den lilla tiden jag var hemma  men det räckte inte ändå för jag förlorade känslen i mina ben.  Hela planen var förstörd av regent och alla spelare bara trilla hela tiden.
Nu tänkte jag krypa ner under täcket och värma mig, sedan blir det pizza till mat. en riktigt dagen efter fest mat.

i miss




jag saknar sommaren
jag saknar semestern med tjejerna
jag saknar att kunna ha på sig lite kläder
jag saknar värmen
jag saknar ljusa kvällar
jag saknar att inte ha skola

jag saknar alldeles för mycket just nu och jag har ingenting att ha på mig ikväll.
usch , denna dagen kommer bli jobbig.


party `?

matchen började sådär och vi kom gansak snabbt i underläge med 0-2 men det lyckdes vi vända och precis innan halvlek blev det 2-3. Andra halvlek vet ja inte vad som hände men ingen verkade taggad eller ville spela, hade inte myclet till spel under andra halvlek men måste nämna tränarnas riktigt dåliga insats i denna matchen, dem kan bara puscha oss när vi leder och när vi nu ligger i underläge säger dem inte ett ljud.
ikväll är det lördag och jag vet inte vad som händer, vet att dem andra tjejerna ska ut ikväll lite sugen är jag väl på det men ska iallfall hem till axel och käga med älsklingen och knotan. vet inte riktigt vad jag känner för att ha på mig idag men ska nog se om det finns något skoj i gaderoben, skulle igentligen vilja fylla på den med massa nytt men man får ju inte plats.

ha en trevlig lördag  ♥



lördag och självklart är det match



gårdagen var mysig med tjejerna  blev en massa film tittande och krängande av skräp. Vaknade nästan precis omman bortser att  jobbet ringe och väckte mig och fråga om jag kunde jobba men tackade nej och somnade om ganska snabbt igen. Nu sådär pigg och har precis ätit frukost, belv en ordentligt frukost för att ladda upp med energi till matchen - blev en talltik gröt och två stora mackor och eftersom det är kanelbullensdag blev det två sådanan också.
nu ligger vi i sängen och lyssnar på musik och försöker tagga oss själv eftersom vi inte känner att vi har enrgin eller motivationen idag, men den kommer nog snart men lite rätt musik och på rätt ljudnivå så ska vi nog allt se , för idag är det vinst som gäller .

friends

nu ska det bli skärping från min sida, får väl ta tag i skolan nu det är ju sista året och vi har bara lektioner denna terminen och sedan kanske en månad nästa termin sen är det praktik som gäller och duktig som jag är har jag nog skaffat mig en praktiskplats och självklart är det på älskade gina, denna gången blir det på brulöv efterom jag älskar den butiken.
snart är det dags för dagens andra träning och jag känner mig inte alls motiverad och jag har ingen anning vad jag ska äta innan tränignen, efter träningen ska jag övningsköra med mamma, får se hur det går.slutade inte så bra föra gången.



känns som om denna låten är skriven om mig och min andra halva, beatrice green. Det är inget sånt fjortissnack utan denna texten passar bara så bra in på oss och självklart är det en av våra favoriter.

Om du ringer, hem till mej, mitt i natten, de e okej.för du vet, jag finns här för dej. Vindar vänder men du å jag,
vi ska va vänner natt å dag,å vi vet, vi vet var vi står.inga hinder stoppar oss,inga lögner krossar oss.För vi vet, vi vet var vi står.Människor kommer, människor går,men du stannar, å jag förstår.
Å vi kan, hjälpa varann.Ja tillsammans står vi här,ser vart alla vindar bär,å vår tro bara växer sej stark.


hur ska man kunna sova igen ?

kändes tugnt att gå upp imorse, det är så mycket kallare och mörkare på morgnarna och man vill bara ligga kvar i sängen och inte alls gå upp och träna. men som tur fick va inne och träna idag , eller tur och tur det är så äckligt svettigt inne i hallen. Nu har jag laddat magen med mat och ska krypa ner i sängen och sova ,men det är itne alls samma sak som att ligg där på morgonen , eller vad säger ni ?


denna låten är så rolig och förresten så älskar jag juno.


shopping

skolan , började redan kvart över åtta som jag sa, och det sved att gå upp så tidigt det var ett tag sedan. eller jag går ju upp tidigare när det är träningen men det känns som en helt annan sak, då kommer man igång och blir oigg direkt till skillnad från att sätta sig i en gammal sönder sutten trä stol och lyssna på någon snubbe som snackar om motivation och prestation. lektionen gick ganska snabbt eller hela skoladagen flöt på snabbt idag och kvart över 1 hämtade älsklingen upp mig och körde mig till jobbet. Lugn dag på jobbet timmarna flöt på snabbt. klockan sju kom älsklingen och möte upp mig på burlöv då var det dags för shopping, blev en hel del till honom och självklart hittade jag något till mig själv.
kan visa senare nu ska jag äta upp min vaniljglass med varma hallon som älsklingen gjort till mig,

<3

RSS 2.0