tröttsam söndag

european masetr gamesd va ingen hit, det enda vi gjorde va att äta mat och kolla på en match. kanske ganska skönt men kändes ändå ganska onödigt. imorogn är det ännu ett pass men nu är det under skoltid så vi får slippa skolan iallafall.
inventeringen va inget skoj iheller, fick räkna barnmat och smink och bodylotion. blev mycket trams under sista timmen men alla var trötta och vill nog bara hem och kasta sig i sängen till en bra film , men vem vill inte det en söndagskväll ?
själv ska jag hoppa ner i sängen alldeles strac och kolla på en ny film och jag tror eller vet att jag kommer inte se mycket på den filmen innan jag somnar.

jobb utan pengar

matche va inget att prata om, tre matchr och fyra träningar på en vecka är ganska slut i kroppen.ingen villa alls för idag ska vi jobba på european master games i 4 timmar och sedan direkt till inventering på ica maxi toftanäs. får inte några penga fö detta eller laget får väl lite gran med det är inget som går till jus dig som spelare.

gårkvällen var jag trött och hade ont överalltt så det belv inte mycket tillfestande, gick och la mig redan vid halv tolv.får väl börja göra mig i ordning nu eftersom maria kommer och hämtar mig snart.

borta match

gårkvällen firdad e vi min bror som fyllt 20 år. missade en del av kalaset på grund av matchen. när jag väl var hemma hade en del gäster redan gått men jag tog mig en matbit ch sedan lite efterrätt. varganska trött och hamnade i sängen tidigt.
nu sitter jag på en buss med 23 tjejer, ikväll är det brossa som har fest, kan väl bli skoj ?

kan man lämna en gina butik utan att handla ?



fredag , ännu en vecka har passerat och skoltimmarna bara rinner iväg.  Som vanligt har vi bara en lektion på fredagarna och vi börjar inte förrens 11:55. det är vad jag kallar sovmorgon. kanske lite för sent hade nog hellre börjat vid 10 och slutat vid elva. men ska väl inte klaga över schemat.

har jobbat två dagar i rad nu på gina på burlöv för att dem hade ont om folk så fick ta tåget dit efter skolan. skönt att jobba faktiskt, att både kunna gå i skolan och jobba samma dag och sen får manju lönen senare. Men kan man vara i en gina butik i fem timmar utan att handla något, inte jag iallfall hittade mig massor men tyvärr satt inte allt lika fint på så får lämna tillbaka en del idag efter skolan. men köpte mig iallfall ett par nya jeans och en snugg t-shirt.

maria hämtar upp mig halv 12 för att sedan åkte till skolan, tills dess får jag väl sitta här hemma hos älsklingen och snoka på hans dator. ikväll är det match som gäller och sedan släktkalas för min bror som lyckats göra av med sin present som jag köpte till honom.

vilket väder

första morgon träningen, blev hämtad av maria vid lite i sjutiden imorse. kände verkligen inte för att träna eller för att stiga upp kvart över sex och som självklart ös regnade det också. Väl framme och ombyta trodde vi att vi skulle få träna inne i kombihallen men nej, vi ska träna ute så länge så möjligt.
efter en tränig i ösregnet var en varm dusch mycket uppskattad och frukosten med. Nu sitter man här på näthandeln och ska göra ett projekt om ett företag. nu ska vi springa ut till stan och shoppa.

pussar

besviken träning


tisdag morgon och vädret är alldeles muligt. Sovmorgon och börjar 11:05, skönt. Har tre lektioner idag vilka är svenska b , samhälle och näthandel b.efter skolan  måste jag snabba mig hem och äta och sedan är det match som gäller, idag ska vi möta lb07.

träningen igår var katastrof, den är inte alls planerat och vi tränar på saker som vi inte alls borde utan vi borde träna mer på passningspeltet och försvarsspelt. styrketräningen var väl hyfsad, bara det att detta programet är så tråkigt nu, vi behöver ett nytt styrkeprogram.

nu dags att göra sig i ordning inför skolanska nog beställa hem mina saker från internet idag. Mina efterlängtade stövlar.

släktkalas

gårdagen bestod bara av att ligga i sängen och kolla på film. det gjorde ju inte så mycket eftersom det regnade nästan konstant sedan gårnatten. Vid halv fyra tiden sprang jag hem och gjorde mig i ordning inför kvällen. Det fick bli en svart klänning med en stor rosett i nacken och ett par ballerina skor till det som passade ihop med mitt diadem.
kvällen var hur trevlig som helst och vi var hemma igen vid halv två tiden. 
nu är det dags att slänga sig i ett varmt bad och ligga där närmaste timmen, sen får jag väl börja dra mig hemmåt och städa på mitt rum och sedan blir det filmmys med beatrice, får se om någon annan i tjejgänget hänger på. 

 nu är det dags att leta upp lite nya filmer som vi kan kolla på ikväll. imorogn börjar en ny vecka av skolan och jag hoppas att den går lika snabbt som den förra gjorde. Har även möte med min projektledare imorogn och det ska faktiskt bli kul att börja med våran film.denna veckan ska jag också tvinga älsklingnen att ta tag i hans lägenhet.
 
ha en mysig söndag.

varm dusch i det regninga vädret

fredagslektionen gick hur snabbt som helst och det känndes som om vi kom in och satte oss och sedan reste oss upp igen om och slutade. blev lite stan men issa och sofie till två tiden sen skulle dem på sin sist lektion. själv väntade jag på älsklingen, vi skulle gå och fika och prata om gårdagen.
sista kvällen på malmöfestivalen spenderade jag med louise och bea. hämtade upp louise vid tåget och sedan hem till henne med filmmys och sedan ut på festivalen vid halv tolv tiden. träffade även älsklingen ute. en trevblig kväll och vi var nöjda av festivalenn när vi sett brandmannen trilla ner i kanalen tre gånger.

myst med älsklingen hela morgonen och kom nyss ut från en dusch. ska börja göra oss iordning för släktkalaset.
frågan är vad ska man ha på sig?

pussar


fredag

första skolveckan är äntligen över , men det är malmöfestivalen med. sista kvällen idag och självklart ska jag åka upp och kolla på fyrverkerierna med tjejerna. idag har jag en lektion, börjar 11:15- 12.40 vet inte om det är skönt eller om det är onödigt. klart att det är skönt att ha en kort fredag men det är också onödigt att åka i 40 minuter till skolan för en sådan lektion ch sedan hem igen,

pussar

nrj in the park



skoldagen var inte så mycket att skryta om , hände inte så speciellt mycket. slutade redan vid 1 tiden men så hade vi möte med lena om träningar och så vi två tiden. Stack till fiddelito och köpte oss alla vars en varm chocklad. mötet helt onödigt för  vi pratade inte om något speciellt och vi va klara halv tre. som det ser ut nu bir det träningar på onsdag och torsdag.

nrj in the park, kände igen en artist. hade inte en anning vem dem andra va, så det var lite tråkigt. Hade inte vädert med oss iheller men vi hade köpt oss fina paraplyer. Njr in the park var ingen hit i år.

Nu är det dags att ta sig till skolan för att ha två lektioner, nämligen föredraget. wish me luck. tror att hala klassen kommer att skita i det, men det är så våran klass fungerar.
slutar tidigt idag så det är iallfall  skönt.


skoltrött redan?





första skoldagen och det känns redan som jag är slut i hela kroppen och i huvudet av skola. började dagen med svenska b och vi har fått en ny lärare, den fjärde svenskläraren vi har nu. Självklart var han hur taggad som helst på skolan och gav oss läxa tills på torsda, Vi ska förbereda ett muntligt föredrag. resten av dagen var hur lugn som helst vilket innebär att vi bara satt och snackade på dem anda lektionerna.

nu snart kommer maria och hämtar upp mig för vi ska till skillinge och spela match.
idag har vi ett bra lag för en gån skull i div3 så det blir nog vinst idag.
senare kommer nog älskling över och sover hos mig, annars ses vi inte förrens
på lördag. nu måste jag få lite mat i magen innan matchen.

back to school


då var det dags igen, tillbaka till skolan. hade upprop klockan 9 men som tur var hämtade maria upp mig så vi slapp bussen. hon försov sig däremot och glömde sendan sin plånbok på rosengård och var tvungen att åka tillbaka och hämta den så hon misade allt. uppropet var väl ingen stor deal men fick iallafall schemat. fick väl ett ganska hyfsat schema men det var en del håltimmar.

måndag 08:00-09:50 
                 rast 
                12:45-14:10
tisdag    11:05-11:55
                 lunch
                12:40-13:25
                13:30-14:20
onsdag 10:00-10:50
                11:05-11:50
                12:30-13:15
torsdag  11:15-12:05
                 12:10-12:50
fredag     11:55-12:40
                 


efter skolan tog jag äntligen ut mina pengar. blev mat på malmöfestivlaen och självklart käkade jag förra årets bäst mat. kyckling och potatis men vitlökssåg med lime. Svin gott och helt okej pris. Blev lite shopping, eller handlade det som jag lagt undan på gina. Handlade också en tröja till älsklingen. nu idag börjar även träningen för mig. 
en ganska rolig sak är att issa hade valt till en extrakurs fotografisk bild och hon var den enda i klassen som hade gjort det och nu finns det med på allas schema. hon börjar 07:45 på tisdagsmorgnar och slutar 16:20 på fredagar. bilden ovan beskriver hur glad hon är över sitt schema.
.
             

kräftskivan hos hoffe

kräftskivan eller lagfesten hos hoffe var trevlig så länge den varade. Blev tipsrund som mitt ag om på tredje plats och massa snappsvisor och äcklig kräftor. grillningen av all kycling var inte så jätte lyckad eftersom grillen inte ville fungera, men rafad käkade lite rå kyckling och min var halv klar. efter lite strul om allting lämnade vi hoffe och åkte in mot stan och vi var väldigt tidiga och därför blev alla trötta snabbt och vi åkte hem redan vid tre tiden.
åkte em till tobias och där somnade jag ganska omgående. Blev en skön sovmorgon och de passade perfekt för nu är det tidiga morgnar som gäller igen nu när skolan börjar. hade nog gärna haft ett par veckor ledigt till, men nu ska jag försöka städa igen min gaderob och kasta ut gammla tråkiga saker.


lagfest

hejsan

invigningen av malmöfestivalen var faktisk godkänd. Åkte upp till stan med älsklingen vid hal fyra tiden och ble lite shopping och korv ätande på pölsemannen, möte upp hans släkt på stortorget där det var kräftskiva, medans jag fick paj. vid 9 tiden lmnade vi sällskpet och begav oss mot mina girls. hämtade upp dem på bk och sedan bort mot min skola där det var dansband. självklart blev det massvis av dans och vi va inte ensama på dansbanan kan jag säga utan man fick sig en knuff här och en där och sedan en armbåge. kvällen var iallfall trevlig och vi tackr för sällskpet

idag vaknade jag upp för att spela match och jag skulle vara målvakt i 1 minut men när jag väl kom till samlingen kom alla på att det kanske var bättre att ha en annan i målet så att jag skulle få spela på tisdag istället. mathen förlorde dem stort och de va nästan lite pinsamt att sitta där och kolla på.




ikväll är det lagfest som gäller och ikväll är det hemma hos hoffe. det ska bli poolparty och kräftskiva, för min del blir det kyckling idag. sedan blir det utgång. känner redan nu att det kommer bli en rolig kväll även om de flest är sura och besvikana över matchen.
här kommer några bilder från gammla lagfester.




malmöfesivalen

godmorogn

nu snart ska jag hem till min kompis lilla syster och fia håret, ska bli sönt att slippa det slitna. det var ju ett tag sedan jag klippte mig. det ska väl inte ta alltför lång tid så sen blrir det hem och städa mitt rum och senare blir det stan med älsklingne. idag är det även invigning på malmöfestivalen så ikväll är det kräftskiva på stortorget som gäller sen blir det antagligen att möta upp tjejerna. malmöfestivalen kanske inte det roligste platsen att hänga på men på ett eller annat sätt hamnar man alltid där. heja malmöfestivalen.


hösten på väg

hejsan

vet inte om de är skönt eller jobbigt. halva veckans jobb avklarad och det återstår bara två dagar kvar av mitt sommarjobb. jag vet inte om det ska bli skönt att sluta jobba och komma tillbaka till skolan, klat de blir ju mindre timmar och att man kommer tillbaka till klasskompisarna men att sluta tjäna pengar det är det väl ingen som vill? desutom är det så stor skillnad på att gå i skolan och leva arbetslivet.

just nu vill jag bara ut och shoppa, varför ska det alltid vara så att när man inte äger ett enda öre ska man hitta något man vill ha överallt och när man har pengar hittar man inget eller så ångrar man att man ville ha det.
skolstart på tisdag och jag är nästan redo, har inhandlat ny kalender och mini datorn är på väg sen måste jag bara besämma mig för en väska sen är jag nog redo för sista året.

här är paggen som jag vill ha till höst , eller kanske ska säga några av plaggen. Ska försöka fixa dem iallfall.



grillning hos vem ?

vaknade upp vid 11 tiden eftersom jag inte kunde sova igår.  Idag har jag kollat på laget som möte sjöbo den var en händelsrik match med två röda kort. men matchen slutade 3-3 även om det var många fel beslut av domaren. Nu snart ska jag ta bussen till stan och sen nästa buss till staffanstorp på grillfest, sedan in mot malmö igen för utgång med töserna får se om älsklingen också kommer dit. Måste skynda mig nu,
Pusss


favorit älsklingen

 
efter en veckas jobb med 9,5 timmar om dagen är man helt slut. När jag kom möte jag upp älsklingen utanför och han hade handlat med sig godis och två nya filmer. Finns det någon bättre pojkvänn, nej. Smaska i mig en del av godiset och njöt till filmen. jag älskar dig.

nu sitter jag och hålller på att sätta in bilder i ett fotoalbum, det är en el bilder som ska in eftersom jag skrev ut 205 stycken. senare vid tre tiden ska jag möta upp bea i stan och sen tror jag att melle också kommer.Rafad kommer nog efter jobb, så det blir en riktigt tjejkväll och dem har jag saknat.blir nog en del tjejmys denna helgen eftersom jag inte har tid att träffa dem under vardagarna då jobbet tr upp all min tid, men bara en vecka kvar nu.
idag är det nog stan som gäller och jag är shoppingsugen men vill igentligen vänta på nästa lön så jag kan shoppa ordentligt. asch , vi får se om stan har något roligt.

pussar

usch ,

fortfarande vaken och jag känner mig inte alls trött
får väl försöka trycka ner huvudet i kudden och limma
igen ögonen. dags för nästa film iallafall.

så god natt igen
eller ett försök till
god natt igen

pinklady


älskling sov hos mig inatt och som alltid blir de sena nätter då, alla dessa filmer och prat. Det är iallfall tur att man börjar sent om dagarna så att man hinner sova ut ordentigt.  Låg och drog mig väldigt länge idag vilket var skönt var helt utvilad inför jobb, och tror ni inte att det blev en såndära lugn dag då.

Men men ska träffa bea på fredag och så som det ser ut nu ska jag först på återbesök på dagis, tror dock inte att barnen känner igen mig de va ju trors allt två år sedan, usch vad tiden har gått snabbt. efter dagis vet jag inte vart vi ska men skulle nog tippa på stan.

ännu en dag imorgon med jobb men den ska nog också vara lugnn eftersom vi inte ska köra lössnus så kanske kan börja läsa lite igen, för de har man ju inte haft tid med denna veckan. nu är det väl dags att krypa ner i sängen men en bra film. god natt allihopa och so

vilken dag

ännu en veckas jobb  och denna veckan eller ska kanske säga dessa två dagarna har varit åt helvete. Allting som kan gå fel har gjort det och då menar jag att alla maskiner har gått sönder och ingenting har velat fungera och inte nog med det utan allt händer samtidigt. det kan inte bara vara en maskin utan alla tre ska gå isönder samtidigt. Har två dagar kvar och jag är redan helt slut i kroppen och i huvudet. Som tur är finns älsklingen som ger mig mat och massa filmer att slappna av till både innan och efter jobbet.

nu dags att krypa ner  i sängen och försöka varva ner efter jobbännu en dag imorogn och jag hoppas och ber att det b lir mindre att göra eller iallafall mindre problem. så god natt och sov gott


poolparty

som sagt pool partyt var riktigt skoj, vi samlades hemma hos knotan vid tre tiden då vi började bada eller killarna började bada och stänka vatten. Under hela kvällen lyckades dem töma en fjärdedel av poolen. Det bjöds på mat och underbar kladdkaka till efterrätt och underhållning av nyberg.
Senare under kvällen kom älskling och rickie även om det va nästan två timmar senare än planerat men dem kom iallfall.efter att festen börjat dö ut vegav sig några till slagt huset, där jag möte upp mina tjejkompisar. Även om det fortfarande var de försämrade slagt var det iallfall roligare denna gången men inget jämfört med det gammla. När slagt stängde var de dags att hitta taxi och vi var väl hemma runt 5 tiden. trevlig kväll även om inte alla minns den.



vart tog solen vägen

ohh snart börjar skolan igen, inget jag direkt längtar till men det är ju som sagt bara ett år kvar och vi kommer inte att ha så mycket att göra för vi har redan massa projekt att göra. Vi ska hjälpa till som volontärer under emg , vi ska göra projekt arbetet och praktisera i åtta veckor. Kommer märkas direkt pengamässigt att man är tillbaka i skolan, det är lite skillnad att ha en normal lön än att få 1050 kronor i månaden.

idag har jag bara varit och handlat lite med pappsen, blev inte jätte mycket men fick iallafall dem 3 ´första saw filmerna och ett par ljusa ballerina skor som jah nog ska ha på mig senare idag när jag ska på 20-års fest. Koosah kommer och hämtar mig vid tre tiden sen bär de av dit och först är det poolparty som gäller. tobias och rickie kommer senare vid 9 tiden när dem har anlänt till sverige.


funderar på at köpa mig dessaväskorna
nu till skolstarten

föralskad x 1000

hittade dessa och jag är helt förälskad
vet inte vilken färg jag vill ha men
det är ett måste



stranden

hejsan

idag blev det stranden med mamma, usch vad mycket gettingar och nu har man bara sand överallt. Det var bara solning som gälde för mig för jag tycker det är för kallt i vattnet. har faktiskt inte badad i de svenska havet ännu. Nu strax ska vi ner på pizzerian och äta och jag ska få en speciall pizza av simpa. senare blir de väl att umgås med fisse-issa och man vet inte hur kvällen kan sluta då.


.Saknar bara tiderna då va vi och inte du och jag.


låt mig vara

vill jag inte så vill jag inte
har ingen lust eller energi att lägga på det mera
om det är så viktigt för dig, varför gör du inte det själv
så att jag slipper höra allt tjat och gnäll. Jag vill inte
acceptera det, om någon borde göra det så är det
faktiskt du. men det ända du försöker är att få mig
att ha dåligt samvete och skuldkänslor och göra
saker som jag inte vill


det har nog gått för lång tid
för att kunna få tillbaka känslorna
som en gång var hela min värld
iallafall så länge du inte slutar tjata.
ditt tjat får mig bara att hata det ännu mera

läslusen




för att få tiden att gå lit snabbare på jobbet har jag börjat läsa. Jag brukde läsa mycket innan men det jag har bara slutat, händer oftast att jag läser när jag solar. Det är liksom skönt och avkopplande och man tänker inte så mycket på att solen bränner på en. Började på en ny bok i förra veckan och jag bara älskar den nu när den är utläst. Den är riktigt spände och man tror att man hänger med i spåren men sen visar det sig att man är helt fel ute. Boken slutar inte överaska en förrens i de allra sista sidorna.

nu har jag börjat läsa beatrice favorrit bok " box 21 "  och har redan kommit mer än halväg på två dagar och om jag känner mig själv rätt så kommer den vara utläst til limorgon för att jag är ledig och tänkte spendera dagen i solen eftersom väder nissarna har sagt att det ska bli regn hela helgen. så tänkte att det är väl lika bra att njuta av den och kanske få lite färg nu innan skolstarten.

RSS 2.0