fotboll hela dagen

idag vaknade jag upp hemma hos älsklingen, blev en god frukost med värdens stärsta kanel bulle.Hem och packa inför matchen och sedan bar det av till klubben för laddning. Blev inte så mycket alla sncka mest om gårdagen. Vi vann iallafall matchen och det var skönt. det var länge sedanman kännde den där vinnar känslan.
Det blev även lite grillningn med family gang.


gårdagen var riktigt trevlig, vissa var lite mer dragna är andra med det var bara skoj att se på.

match

a-laget har hemma match idag så tänkte att jag skulle kolla på den , efter matchen blir det grillnig hos mig med alla i laget eftersom de är sista matchen denna säsongen. Ska bli skoj, och imorogn är det final på em och grillning med familje gänget.

puss


kb

jobb även idag, och det var faktiskt kul. Hade fått såna här fina tunikor från jobbet som alla skulle ha på sig för att få en bättre försäljning av dem , kanske inte blev den försäljningne vi förväntat men det blev iallfall en förbätttring jämfört med dem andra dagarna. jobbet gick väldigt snabbt eftersom jag jobbade endast 5 timmar idag.

efter jobb kom jag hem till dukat bord vilket var hur bra som helst för jag var jätte hungrig. Efter maten kom älsklignen och vi vattnade blommorna hos´min granne som är mitt jobb närmaste två veckorna. Blev även en snabb städning i min gaderob och tömde den på massa gammla kläder som jag nte använder eller inte tycker om.

Senare fram mot kvällen bestämde vi oss för att dra till kb, tob bussen in till stan vid 11 tiden och möte upp dem andra.
var inte världens roligaste kväll men det var roligare än att bara sitta hemma iallfall. nu ska jag krypa ner i sängen där älsklingen ligger och väntar och kolla på en film.

rea , usch

hejsan

jobb och ännu mer jobb denna veckan och inte nog med de såklart är det rea också, och vi alla vet att gina är känd för sin rea, för att dem har mycket och att det är sjukt billigt. Men det har inte varit så mycket kaos som jag trodde att det skulle vara eller så som i helsingborg city föra året , eller vad säger du beatrice.

idag började dagen på nova lund 09:00 och halv tolv fick jag besked om att jag skulle åka och jobba på lund vity istället för att dem var en personal mindre. Asch , tycket i och för sig att det är roigare att jobba på nova men det är lugnare på city trodde jag. men men det var en skoj arbetsdag.
ikävll väntar fotbollsmys med angel och brutt, vi ska även ha knytkalas och jag har ingenting hemma så nu alldelses snart ska jag springa ner till konsum med älskling och rikcie och hitta något riktigt mumsit,
imorogn väntar jobb 09:00 men nu måste jag ta bussen så får nog stiga upp halv 7 så de blir sängen tidigt för mig idag.
 

m

i love you ´

hejsan

efter gårdagens midsommar belv det sovmorgon och sen masa mys halva dagen. Efter att äntligen tagit sig hemmåt  vilket var vid 4 tiden var det bara att börja göra sig i ordning för fest hos oskar. Men först skulle vi ner till pizzerian och äta med familjen hagel. Efter pizza och massa läsk gick jag hem till isabell och sedan tog vi cyklarna och cyklade hem till sunshine där det var dags för förkrök, fotboll och lekar. Timmarna gick och när den närmande sig 22:00 begav vi oss till oskar, samma vanliga folk där men det var trevligt. Lite synd att sanna blev ikastad i poolen.
festen dog ut och jag drog mig hem till älsklingen vid 2 tiden medans han stannade kvar, kom hem och bäddade ner mig i sängen tillsammans med filmen honey.

Blev lite sovmorogn idag med, alltid skönt. Varit hemma hos älsklingen hela morgonen eller kanske ska säga förmiddagen och halva eftermiddagen och kollat på tv medans han spelat data. Nu försöker jag städa mitt rum som inte går så jätte bra men men , Senare idag ska vi hem till familjen hagel och äta för dem bjuder på grillat. mums , senare kanske kolla på fotboll med tjerjerna.

puss


midsommar

usch vilket väder vi hade på midsommar , men åkte och handlade sista maten vid 1- tiden sedan hem till mig och hämtade den maten som jag stod för och även mina kläder så att jag kunde göra mig i ordning hemma hos älsklingen. Hade lite svårt att bestäma kläder så tog med några olika plagg. Skulle även färga håret hemma hos älsklingen och det blev för jävligt, de är faktiskt hemskt. Men va fan. Issa kom förbi runt 4-tiden som planerat dock bara det att varken jag eller tobias var klara. Vi började med middagen och det blev faktiskt riktigt gott. Vi fick ta lite pause mellan middagen och eftertätterna men under tiden spelade vi spel och annat.

när vi var klara med allt matätande började folket komma, kanske lite konstigt folk men de va skoj iallafall. Lite senare under kvällen drog sig allt folket hem till frida efetsom hon också hade fest och ville ha dit oss. Jag och Issa tyckte att de va rena fjortisfesten så vi stannade inte länge. Vi gick hem till tobias hus och kollade på tv istället, inget skoj på tv så vi fylde badet och hoppade ner i bubbelbad och tända ljus och lugn musik, Riktigt mys pys, sen kom även älsklingen hem och vi hade skum krig.







midsommar

midsommmar och det ska firas hemma hos tobias med mat och jordgubar sen kommer resten av folket.


i be your hope

vaknade upp hos älsklingen även idag, fick bli en snabb frukost för var tvungen att gå hemmåt för att jag skulle leka med beatrice idag, blev lite filmtittande och kollade på gammla foton. Det känndes bra idag , de känndes som förut när de bara va du och jag, vi levde i vår egen värld. Vi var varandra halvor , förstod varandra så som inga andra , de va precis som om vi hade vårt eget språk. Vet att det varit lite strul här och där men du är och kommer alltid vara min bästa vän.

Beatrice Green
<3


sverige

sverige var helt enkelt skit och självklart förlorade dem, men en positiv sak med matchen var att jag fick världens godaste mat till grillad kyckling med pommes och självklart jensens favorit sås. Det var älskling och axel som fixade denna underbara middagen till mig och isabell så de tackar vi för. efter matchen var man nerstämd så vi bestämde oss för att dra vidare på fest förutom issa som skulle på en fest på ett annat hål. Men festen var iallafall i limhamn men vi stack hem till anton innan för att möta upp alla andra där. Var väl helt okej men började tycka de blev tråkigt vid 2 tidfen så då tog jag och älskling taxi hem efter många om och men. Typ spenderat hela veckan hemma hos honom och det har varit jätte mysigt. Ska nog hem där igen efter maten.

matchen idag var värdelös


känna vindarna leka i mitt hår

hämtade betygen igår och spenderade dagen på stan med älskling, vi handlade en present till john som tog studenten. Grattis , blev även en sväng om till honom senare på kvällen för att fira. Va hemma tidigt för att jag skulle jobba men det var skoj iallafall.Som  sagt  jobbade idag och nu väntar grillning hos älskling och kolla på sverige matchen med annat folk.

jag blir i förändrad i din närhet.


work

Efter jobb i två dagar och sammanlagt 16 timmar hade jag svinn ont i fötterna och öm i hela kroppen. Lyckades också missa en halv träning och skolavslutningen, förlåt issa men som jag sa ska gotgöra dig på något sätt. Kom hem till älskling och fick speciall pizza och bubbelbad, tack <3


come on

vaknade upp hos älsklngen av att jobbet ringde, så nu måste jag jobba imorgon. Blev en snabb frukost för beatrice ringde och frågade om jag ville komma och hjälpa henne eftersom hon är invalid efter gårdagens match, självklart att jag ställde upp så sa hej då til en sovande älsskling och begav mig hemmåt för att hämta cyklen.  När jag väl kom fram begav vi oss till akuten i lund och där var alla riktigt förvirade och visste ingenting så vi åkte till malmö istället. satt och väntade och väntade och helt plötsligt blev jag hungrig och under tiden som jag va och åt kom bea in och blev undersökt, så missa den biten.
stack vidare till träningen och det var en riktigt köttar träning men de känns ändå skönt nu efteråt. Snart kommer nog älskling och vi ska nog mysa.

för jag är hel kär i en låt ,
bea vet vilken

studenten

älskling tog studenten och allt började med träning så jag missade när han sprang ut. men efter träningen bar de av till honom och kägade mat. Senare fram mot kvällen drog vi hem till blomman men där va inget skoj så vi drog hem till tobias igen och där var de dans med dem vuxna. en trevlig kväll.  










sommarlovet

idag är det första dagen på mitt sista sommarlov. känslan går inte riktigt att beskriva. Idag är det lunkans student och sen ska vi in om celia en liten sväng med. Sen inne på amiralen träffar vi andra halvan av laget som har varit hos kajjan.
Innan dess måste jag fixa lite saker som vanligt. måste dra upp till stan och hämta mitt pass och sen städa mitt rum.
kommer bli en riktigt rolig dag.


ska de kännas tomt i hjärtat ?

är så trött på allting just nu. fotbollen bara går skit och de känns som om jag inte har någon motivation längre. känns som om de bara är för kompisarna skull som man spenderar 4 kvällar på klubben. Skolan har bara varit skit den senaste tiden men som tur är, är det problemet över nu. Matchen idag blev en förlust som alla andra.
Det känns skit konstigt att vi inte kan beteé oss som förr , att det finns något som ligger och stör hela tiden. Jag tycker bara att det finns så många andra runt omkring dig, och att det inte är jag som är den speciella kompisen längre.
vi har för mycket tillsammans för att detta ska mista eller bli till något mindre.
ta mig härifrån.




Jag blir varm i hela kroppen när jag tänker på dej

vilken värme det har varit idag. efter skolan eller om man ens kan kalla de skola, 35 minuter snack om ingenting alls tog jag mig först en snabb runda i stan med beatrice på jakt efter studentkläder men de blev inget för någon av oss. Annars hittade jag mig en riktigt mysig tröja. Tog bussen hem och la mig i trädgården för att njuta av solen men de går inte at njuta i den värmen, Vet att man inte ska klaga men fy fan , men måste ju kunde göra något utan att löka sönder.

blev iallfall en liten runda till konsum med tobias och rickie och handlade lite glass. nu väntar kris möte men laget.
denna veckan börjar alla studenter, kommer bli en riktigt trevlig vecka.


None

här har vi gänget som drar till grekland.

svettig match och grillning hemma

fy fan vilken värme och inte blir de bättre av att man ska spela match.I och för sig så var de en sen match  men solen var ganska stark ändå. Tror nog inte att jag någonsin har svettats eller varit så trött under någon match. Men vi hade iallfafall allt spel och vårat mål kom i mitten av andra halvlek. Sen vet jag inte vad som hände men dem lyckades göra 2 mål. Så jävla surt.


nu är de iallfall grillning med familjen och farmor och självklart tobias. ett annant plus är att jag har min sista lektion imororgon sen är jag ledig i en vecka och sen kommer skolavslutnningen. Det känns som om vi börjar hitta tillbaka nu, men de känns även som att det aldrig kommer att bli som förr  så länge som du delar med dig till alla.



RSS 2.0